waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Lunch & Learn Sessie: Waar moet je op letten bij het bouwen van een datawarehouse in Azure?

Lunch & Learn Webinar

Lunch & Learn Sessie: Waar moet je op letten bij het bouwen van een datawarehouse in Azure?  

De Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS) heeft samen met ons een modern datawarehouse gebouwd in Azure. Dit klinkt makkelijker dan het is, want je hebt nogal wat variabelen waar je rekening mee moet houden bij het bouwen van een datawarehouse. Stel je hebt gekozen voor Azure, welke componenten moet je dan gebruiken? Hoe richt je dit in? En hoe houd je rekening met historie in Azure Data Factory?  

Deze vragen en meer bespreken wij met NTS in onze volgende Lunch & Learn Sessie op 27 januari om 12.15 uur. Samen behandelen wij de genomen stappen en gemaakte keuzes bij het bouwen van dit datawarehouse, maar ook wat potentiële struikelblokken blijken te zijn. Verder hebben we het over wat er allemaal te automatiseren valt, om het proces sneller en goedkoper te laten verlopen. 

Na deze gratis Lunch & Learn Sessie weet jij waar je op moet letten bij het bouwen van een datawarehouse, en over welke vragen er goed nagedacht moet worden. Benieuwd naar hoe jij het bouwen van een datawarehouse het beste kan aanvliegen? Meld je dan nu aan! 

Link gekopieërd