waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Webinar ‘NEN7510: Het ISMS proces inrichten’

Webinar ‘NEN7510: Het ISMS proces inrichten’

NEN7510 is een essentiële norm voor organisaties die gevoelige medische informatie beheren en verwerken. Door te voldoen aan deze norm kan jouw zorgorganisatie klanten en patiënten de garantie geven dat hun gegevens veilig en vertrouwelijk worden behandeld. Het implementeren van NEN7510-richtlijnen kan ook helpen bij het verminderen van risico’s op datalekken en het waarborgen van de integriteit van de gegevens. Maar aan welke eisen dien je als zorgorganisatie te voldoen en welke stappen kun je het beste doorlopen?

Webinar
Op dinsdag 25 april van 16.00 – 17.00 uur organiseren we samen met het Maasstad Ziekenhuis het webinar ‘NEN7510: Het ISMS proces inrichten’. Het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam is een goed voorbeeld van hoe de NEN7510-norm heeft geleid tot verdere kwaliteitsverbetering. Zij hebben veel ervaring opgedaan met de complexiteit van deze certificering en vertaald naar goedlopende processen en nieuwe stuurinformatie.

Dennis Verschuuren is werkzaam als Information Security Officer bij Maasstad Ziekenhuis en is lid van de normcommissie Informatievoorziening in de Zorg van NEN (NEN7510 is hier onderdeel van). Tijdens het webinar vertelt hij hoe het hen is gelukt om aan de eisen te voldoen en welke factoren hebben geleid tot het succes. Naast de opzet van het ISMS komen het gekozen classificatie mechanisme, plan van aanpak en hoe je omgaat met calamiteiten en cyber security response aan de orde.

Ben jij er dinsdag 25 april online bij?

Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat/Q&A. Heb je nu al vragen? Mail ons dan, zodat we de vragen tijdens het webinar kunnen behandelen. Via onderstaande button kun je je aanmelden. Na aanmelding ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging met de link naar het webinar.

Ik meld me aan
Link gekopieërd