waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Webinar Microsoft Teams, hoe houd ik het overzichtelijk?

Sinds enige jaren is ilionx leverancier van de digitale werkomgeving One.

Een schil rondom Office 365 en andere systemen die de gebruiker overzicht geeft van alle voor hem of haar relevante informatie en systemen. Deze oplossing wordt door ilionx in huis ontwikkeld en wordt inmiddels door veel klanten met succes gebruikt.

Dit jaar wordt de product portfolio van One uitgebreid met een aantal nieuwe applicaties. De eerste daarvan is One for Teams.

One for Teams brengt overzicht aan in alle Teams binnen de organisatie. De applicatie toont standaard alle teams waar de gebruiker lid van is. Geeft direct inzicht in het team, bijvoorbeeld hoeveel leden het team heeft, of het een openbaar of privé team is en of het team gasten bevat.

Verder heeft de gebruiker de mogelijkheid om teams als favoriet te kenmerken, waardoor deze boven aan het overzicht getoond worden.

Onderdeel van One for Teams is de Teams Provisioning Engine welke organisaties in staat stelt een geautomatiseerd provisioning proces in te richten. De gebruiker vult een aanvraagformulier in, geeft hierbij duidelijk aan met welk doel het team aangemaakt dient te worden en geeft een aantal kenmerken aan het team mee. Bijvoorbeeld bij welke afdeling het team hoort, aan welke klant het team gekoppeld is of op welke locatie het team werkzaam is.

De aanvraag wordt geregistreerd, waarna er afhankelijk van het type team een aanvraag naar een goedkeurder verstuurd wordt, of automatisch een team aangemaakt wordt. Teams aangemaakt via dit proces hebben een eenduidige naamgeving en indeling en zijn goed geclassificeerd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van One for Teams en de visie die ilionx heeft op het gebruik van Microsoft Teams binnen bedrijfsprocessen? Schrijf je dan in voor het webinar “Microsoft Teams, hoe houd ik het overzichtelijk?” op 27 juni van 13:00u tot 13:45u.

Deelname aan het webinar is gratis, na aanmelding vooraf. Na aanmelding ontvang je verdere instructies per e-mail.

Event Training icoon
Link gekopieërd