waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Webinar ‘Haal als publieke organisatie meer uit CRM’

Lunch & Learn Sessie

Worstel je als gemeente, waterschap, provincie (oftewel publieke organisatie) net als vele andere publieke organisaties over de inzet van CRM?

Wil je klantgegevens up to date houden, contacten bijhouden en een beter beeld krijgen van wat er speelt bij inwoners en ondernemers. Of wil je proactief inwoners en ondernemers benaderen en informeren over specifieke projecten en geen zorgen maken over onderwerpen rondom AVG en wet- en regelgeving? Tijdens het webinar ‘Haal als publieke organisatie meer uit CRM’ nemen we je mee in de mogelijkheden.

Na een korte introductie van Dynamics 365 geven we onder andere antwoord op vragen als: ‘Waarom sluit CRM aan bij een publieke organisatie?’, ‘Wat brengt CRM mijn organisatie? en ‘Hoe zet ik CRM succesvol in?’ Ook nemen we je aan de hand van praktijkvoorbeelden mee in de functionele mogelijkheden en hoe andere publieke organisaties slim gebruik maken van de mogelijkheden van CRM.

Het webinar geeft informatie over de inzet van CRM binnen jouw organisatie en is met name geschikt voor accountmanagers bedrijven, informatiemanagers, communicatieadviseurs en marketingspecialisten. De duur van het webinar is maximaal 1.5 uur. Vragen kunnen tijdens het webinar worden gesteld via de chat/ Q&A.

Ben je er graag bij (alleen of met collega’s) meld je direct aan en ontvang een bevestiging van ons.

Link gekopieërd