waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Microsoft Cloud Migrate & Modernize event | Overheid

Digitale Transformatie voor overheid organisaties met ilionx Microsoft Cloud oplossingen

Wil je ook weten welke mogelijkheden we overheidsorganisaties bieden op het gebied van digitale transformatie en de migratie van overheid applicaties en datasystemen naar de Microsoft Cloud? Woensdag 30 juni van 10:30 tot 12:30 uur organiseert Microsoft het online event: Azure Migrate & Modernize Thursday. Onze collega Pieter Thijssen geeft tijdens de break out sessie inzicht in de voordelen van de inzet van de Microsoft Cloud, de modernisering mogelijkheden en verschillende ilionx Microsoft Cloud oplossingen. Voorbeelden van de oplossingen zijn Onegov 365, Onegov voor Teamwork en de ilionx Woningvoorspeller.

Binnen de overheid is zaakgericht werken inmiddels de standaard geworden. Bij ilionx ondersteunen we bijvoorbeeld het zaakgericht werken met het zaaksysteem Onegov 365. Dit is volledig gebouwd binnen Microsoft Azure, Microsoft Dynamics 365 en Microsoft 365 en beschikt daardoor automatisch wereldwijd over het meest gebruikte Cloud platform om samen te werken.

Schrijf je in!

Wil je ook weten welke mogelijkheden Azure Cloud technologie jouw overheidsorganisatie biedt? Sluit dan aan bij dit Azure M&M event specifiek gericht op IT-professionals binnen een overheidsorganisatie. Laat je vooral inspireren door onze keynotes, breakout sessies met praktijkvoorbeelden van verschillende partners en interactieve Q&A. Schrijf je in. 

Link gekopieërd