waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Op donderdag 9 maart 2023 organiseert KBenP Digitale Overheid voor de negende keer het event LIVE!2023 in congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch.

En ook dit jaar is ilionx daar natuurlijk weer aanwezig! Het is hét jaarlijkse evenement dat draait om het zien, beleven en ervaren van systemen en oplossingen binnen de overheidsmarkt. We nemen je die dag daarom ook graag mee in alle mogelijkheden.

Uiteraard staan wij je graag bij onze stand te woord in de foyer, maar met onze twee sessies maken we ook deel uit van het inhoudelijke dagprogramma:

Sessie 1: Digitaal samenwerken | 09:45 – 10:45

Digitaal samenwerken is actueler dan ooit. Als organisatie wil je je gebruikers hierin maximaal ondersteunen. Dit kan door functionaliteit te bieden die hen ondersteunt in o.a. het doorlopen van processen. Tegelijkertijd dien je als overheidsorganisatie te voldoen aan de gestelde wet- en regelgeving zoals de AVG, Archiefwet en Woo. Hiermee wil je je gebruikers echter niet onnodig belasten.

>> meer lezen over deze sessie kan hier.

Sessie 2: Actief en sneller publiceren, hoe doe je dat? | 11:15 – 12:15

Sinds vorig jaar is de Wet Open Overheid (Woo) van kracht. Van overheidsinstanties wordt hierdoor gevraagd om informatie beschikbaar te stellen, met als doel om de overheid transparanter te maken. Maar wat nou als je bepaalde informatie zelf actief kunt publiceren richting burgers en bedrijven en je als overheidsinstantie sneller op de openbaarmaking van Woo-verzoeken kunt reageren?

>> meer lezen over deze sessie kan hier.

Link gekopieërd