waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

GovTech Day – vrijdag 9 juni

GovTech 2023

Op vrijdag 9 juni organiseert iBestuur in samenwerking met o.a. ilionx de GovTech Day in TU Delft.

Nieuwe technologieën succesvol inzetten voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, vraagt om een wendbare en innovatieve overheid. Bovendien is een hechte samenwerking tussen overheid, markt en startups nodig. Met 4 keynotes, de intreerede van GovTech hoogleraar Nitesh Bharosa, 18 breakoutsessies en het samenbrengen van alle spelers op de netwerkvloer, belooft GovTech Day een inspirerende dag te worden, met volop ruimte voor de laatste GovTech-ontwikkelingen. ilionx overheid geeft samen met Kadaster ook een breakoutsessie.

Het is tijd om te kiezen: hoe en wanneer gaan we met GovTech aan de slag?

 

Breakout sessie ‘Samen naar een goed geïnformeerd Nederland’

Innovatie speelt een cruciale rol binnen de Nederlandse overheid. Willen overheidsinstanties kunnen inspelen op de verwachtingen van burgers en bedrijven, dan is verdere digitalisering een must. Zonder samenwerken lukt het niet om innovatie te bevorderen en maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Maar hoe pak je dit aan?

Diverse oplossingen uitproberen zonder direct een omvangrijk programma op te zetten – dat biedt mogelijkheden. Het gaat er dan om een start-up mentaliteit te creëren, kleine projecten op te zetten, te gaan voor een iteratieve aanpak en minimal viable products te ontwikkelen. Laat je inspireren door deze sessie, waarin duidelijk wordt hoe dit proces werkt en hoe dit in de praktijk met succes is toegepast. Kadaster deelt bovendien zijn visie op deze aanpak en bespreekt de impact ervan op innovatie binnen de overheid.

Tickets
Link gekopieërd