waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

De toekomst van slimme “as-a-service” diensten

Hoe ontwikkelt de as-a service dienstverlening zich?

Wat zal er in de toekomst slimmer, beter en efficiënter gaan? En werkzaamheden van de IT-afdeling en servicemanagement, in hoeverre zal dit verder gedigitaliseerd worden? Door vergaande automatisering en slimme toepassingen kun je beter grip krijgen op je ICT-omgeving en uitgaven. En de onoverkomelijke transformatie in Cybersecurity?

Over deze ontwikkelingen informeren wij je graag. Wij nodigen je daarom van harte uit op ons middagevent over de toekomst van slimme “as-a-service” diensten.

Programma

15:45u – 16:15u: Inloop met live demo’s
16:15u – 16:45u: Ieder bedrijf is een IT-bedrijf
16:45u – 17:30u: Hoe integreer je “as-a-service” diensten in je organisatie?
17:30u – 17:45u: Pauze met live demo’s
17:45u – 18:30u: Cybercriminaliteit discrimineert niet
18:30u – 19:00u: Klant aan het woord
Vanaf 19:00u: Borrel en foodtruck met live demo’s

Meer informatie over de sessies:

Ieder bedrijf is een IT-bedrijf

De samenleving digitaliseert in rap tempo, in een interview met onze directeur Wiebe de Boer word je verder meegenomen in deze trend en de toepassing ervan binnen ilionx zelf.

Hoe integreer je “as a service” diensten in je organisatie?

In een bezielende presentatie van partner Freshworks en onze eigen Kevin Feenstra, zal je meegenomen worden in de roadmap van de ilionx “as-a-service” dienstverlening.

Cybercriminaliteit discrimineert niet

Onze hacker Manon de Vries vertelt in vogelvlucht over de veranderingen in Cybercriminaliteit. Een presentatie van Nico Bosschaert van partner Barracuda neemt je mee in de stand van zaken vandaag de dag en doorkijk naar de toekomst.

Klant aan het woord

Graag laten wij onze klant Hans van Gestel, directeur van zorginstelling Driestroom, aan het woord. ilionx begeleidt Driestroom in haar digitale transformatie. Hoe ziet Hans de toekomst van de digitalisering en hoe ervaart hij de innovatieve benadering en ondersteuning van ilionx?

Inclusief borrel en foodtruck

Graag praten wij verder met je onder het genot van een drankje en hapje. We kunnen je immers niet naar huis laten gaan met een lege maag…

Event Training icoon
Link gekopieërd