waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Betty Blocks On Stage

Betty Blocks organiseert voor de tweede keer het No-Code Yes Festival.

Op 14 maart staat Alkmaar voor de tweede keer in het teken van het grootste no-code festival ter wereld. Tijdens dit festival komen honderden bezoekers uit binnen- en buitenland naar de stad om te luisteren naar sprekers zoals defensiespecialist Simon Hunt uit Groot-Brittannië, Nick Levy van Ernst & Young en Jeffrey Hammond namens analistenbureau Forrester. Centraal staat ook dit jaar de toekomst van no-code, de kracht van no-code applicatie ontwikkeling voor multinationals en de rol van IT’ers, nu en in de toekomst. En dit alles in festival stijl.

Toekomst low code en no code

Het wereldwijde gebruik van low-code en no-code groeit, dit blijkt ook uit onderzoek van analistenbureau Forrester. Zij verwachten dat de markt in 2020 een omvang van meer dan 25 miljard heeft. Tijdens het festival gaan sprekers en bezoekers in gesprek over de gevolgen van deze harde groei op hun bedrijf en welke kansen dit biedt.

Voor Chris Obdam, oprichter van Betty Blocks, is dit een persoonlijk hoogtepuntje: “Dankzij no-code kan iedereen innoveren en bedrijfsapplicaties bouwen, zonder afhankelijk te zijn van beschikbare IT’ers. Voor organisaties die hard groeien en moeite hebben met het vinden van IT’ers kan dit een uitkomst zijn. Op het festival kan iedereen ontdekken hoe je succesvol digitaal kunt transformeren dankzij no-code. Een paar mooie voorbeelden zijn Ernst & Young, Gasunie en natuurlijk Betty Blocks zelf.”

Greep uit het programma

Naast (inter)nationaal bekende sprekers kunnen bezoekers een mix van demo’s en vooral veel festival-fun-elementen verwachten.“We praten graag over no-code en ons platform, maar we willen vooral dat iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom organiseren we een event met een festivalsfeer. Bezoekers kunnen inspiratie opdoen, netwerken en een hele leuke dag hebben. Natuurlijk sluiten we de dag af met lekker eten en een groot feest, in Betty Blocks style.”, vertelt Chris Obdam.

Aanmelden en meer informatie

Betty Blocks on Stage is het grootste no-code festival ter wereld en vindt plaats op donderdag 14 maart van 09:30u tot 18:00u uur in de VUE te Alkmaar. Aanmelden en meer informatie is hier beschikbaar.

Link gekopieërd