waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

26e colloquium ICT4care – dinsdag 28 maart 2023

Door de technologische veranderingen binnen de gezondheidszorg worden verpleegkundigen en andere zorgverleners in toenemende mate betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van informatiesystemen. Het colloquium ICT4care wil ervoor zorgen dat je het nodige inzicht verwerft in de mate waarin informatietechnologie de processen binnen het werkveld kan ondersteunen.

De werkgroep ICT4care brengt met dit colloquium op dinsdag 28 maart 2023 op één locatie een breed aanbod van ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg samen. Het congres richt zich tot algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, eerstelijnszorg, hogescholen departement verpleegkunde, opleidingscentra en softwareontwikkelaars.

Cybersecurity, innovaties in ICT, digitalisatie in de zorg, het gebruik van artificiële intelligentie en technologie ter ondersteuning van zorg- en logistieke processen in de zorgsector zijn enkele van de thema’s die aan bod zullen komen. Cybersecurity en het het gebruik van artificiële intelligentie in het kader van het geïntegreerde patiëntendossier voor zorgverstrekkers, verpleegkundigen, artsen en paramedici krijgen dit jaar extra aandacht.

Weten hoe en welke oplossingen wij bieden met ilionx healthcare, we nodigen je van harte uit naar onze stand te komen.

Het congres vindt opnieuw plaats in De Montil te Affligem (Belgie). Inschrijven kan via de site van ICT4care.

Link gekopieërd