waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Integratie Training

Training Integratie

360° blik op integratie

Integratie. Het is een katalysator voor innovatie, maar eigenlijk zie je het pas als het er níét is: heel Nederland kan bijvoorbeeld niet meer pinnen, of de koffers liggen niet meer op de bagageband op het vliegveld. Omdat integratie in het schemergebied zit tussen infrastructuur en applicaties worstelen veel organisaties onder andere met zaken als ‘wat is integratie nu eigenlijk?’ en ‘hoe kan integratie mij verder helpen?’. Daarom geven wij deze tweedaagse training op 18 en 25 juni 2024 (in Utrecht) voor IT-managers en -architecten, zodat zij leren wat de kunst van integratie is en hoe ze hier een start mee kunnen maken.

Niet één standaard integratie-oplossing

Er is niet één standaard integratie-oplossing. Het doel van integratie is juist om ‘alles aan elkaar te knopen’, en dat ‘alles’ bestaat vaak uit een interessante mix van oude en nieuwe applicaties, platformen en technologieën. Daarbij is het niet enkel de techniek die een belangrijke rol speelt bij het inrichten van integratie. Het gaat ook om organisatorische processen en support.

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens de tweedaagse training ‘360° blik op integratie’ behandelen we de commerciële, procedurele en (niet al te) technische aspecten van integratie. En nee, we geven er géén standaardoplossing bij, maar juist een set aan overwegingen om zelf een eerste stap te kunnen zetten om keuzes te maken. De juiste keuzes. Zodat die onzichtbare kracht op de juiste momenten in de spotlight staat.

Concreet gaan we onder andere in op:

  • Wat is integratie?
  • Wat is de toegevoegde waarde van integratie voor de business, en voor IT?
  • De plaats van Integratiearchitectuur in Enterprisearchitectuur
  • Integratie Solution Architectuur
  • Integratiepatronen
  • Integratieplatform vs interfaces
  • Waar zit integratie binnen je organisatie?
  • Het beheer van integratie

meer trainingen in hyperautomation

Link gekopieërd