waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Cyber Crisis Preparedness Training

Cyber Crisis Preparedness Training

Wanneer jouw organisatie onder vuur komt te liggen, houd jij je hoofd dan koel?

Cybercriminaliteit neemt drastisch toe; in omvang en complexiteit. De vraag is niet zo zeer of jouw organisatie wordt aangevallen, maar wanneer. De vraag is dan, hoe goed ben je er op voorbereid?

Voorkomen en herstellen

Als organisatie werk je aan het voorkomen van een cyberaanval. Denk aan technisch maatregelen zoals antivirussoftware, firewalls en e-mailsecurity. En op organisatorisch vlak met een goed informatieveiligheidsbeleid en security awareness traject. Ook investeren organisatie in het herstel mocht er een cyberaanval plaatsvinden. Denk hierbij aan een disaster & recovery plan die de bedrijfscontinuïteit zo snel mogelijk herstelt wanneer een incident zich voordoet.

Simulatie

Maar, wanneer een cybercrisis zich voordoet, moet er onder hoge druk goede beslissingen gemaakt worden. Waarbij je de schade (organisatorisch, financieel, reputatie) wil beperken. Dit wil je niet proef ondervinden ten tijde van de crisis, maar vooraf simuleren in een veilige setting.

Cyber Crisis Preparedness Training

ilionx biedt een – op simulatie gebaseerde – Cyber Crisis Preparedness training waardoor jullie de tools in handen krijgen om de organisatie snel en succesvol door een cyberaanval te loodsen en de schade te beperken. Deze training vindt plaats op strategisch niveau en wordt vertaald naar het tactische en operationele niveau.

Bij deze training brengen we de risico’s voor jullie organisatie in kaart, we werken met scenariokaarten, we simuleren de crisis binnen time caps en we verwerken de bevindingen tot een adviesrapport. Deze training is voor directie en management (C-level), duurt 1 dagdeel en vindt plaats op locatie.

Cyber Crisis Preparedness Training

Cybersecurity subsidie van de overheid: wat zou je doen met een miljoen?

Ga naar blog

meer trainingen in managed services

Link gekopieërd