waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Radiotherapiegroep kiest voor zorginformatiesysteem HiX en CS-Zorgportaal

Radiotherapiegroep

Zelfstandig bestralingsinstituut Radiotherapiegroep koos in juli 2019 voor het zorginformatiesysteem HiX en CS-Zorgportaal van ChipSoft.

ilionx (voorheen ICTZ) heeft Radiotherapiegroep ondersteuning geboden bij de implementatie, het beheer en het onderhoud van de zorgportaalomgeving. In 2020 heeft ilionx (voorheen ICTZ) de zorginstelling opnieuw intensief begeleid bij het conversietraject én tijdens de livegang naar HiX 6.2.

“Voorbereiding van livegang verliep vlekkeloos”

Boy Zwartjes, Klinisch informaticus/Coördinator ICT en Luud Menten, Domeinleider ICT: “Het overzetten van gegevens van het oude systeem naar het nieuwe EPD is veel werk geweest. Professionele ondersteuning door de conversiespecialisten van ilionx (voorheen ICTZ) is echt van grote meerwaarde geweest. Ze hebben veel kennis in huis en weten precies wat er gedaan moet worden om de conversie in goede banen te leiden. Op vrijdag 19 juni 2019 zijn we live gegaan met het Zorgportaal dat gehost wordt door ilionx (voorheen ICTZ). Ook hier liepen de voorbereidingen vlekkeloos. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en zijn blij dat alles probleemloos is geïmplementeerd.”

Floorsupport

De Radioherapiegroep ging live met HiX 6.2 op vrijdag 19 juni 2020. Op locatie in Arnhem en Deventer werd twee weken floorsupport geboden aan het secretariaat, het afsprakenbureau en de polimedewerkers van de Radiotherapiegroep.

Djawia du Bois, HiX-consultant van ICTZ, over het bieden van floorsupport: “Aanwezig zijn op de werkvloer en meekijken met de eindgebruikers van HiX, dat is voor ons HiX-consultants ontzettend leuk om te doen. Het laagdrempelige contact zorgt ervoor dat je hulp kunt (aan)bieden wanneer nodig. Aan de hand van een opgemaakt lesplan begeleiden we de eindgebruikers in het ‘nieuwe’ proces binnen het HiX EPD. Zo zien we waar zij tegenaan lopen in hun werkproces en registraties binnen HiX, beantwoorden we vragen en houden we contact met key users van de afdelingen. Na afloop van elke dag evalueren we mee tijdens de wrap-up, bedoeld om ervaringen te bespreken en gezamenlijk te kijken naar vragen en issues die gemeld zijn. ”

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Neem contact op via onderstaande button.

Ik wil meer weten over dit project
Link gekopieërd