waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kempenhaeghe 1 jaar live met Healthcare Information Platform (HIP)

Kempenhaeghe

In 2019 maakte Kempenhaeghe de keuze voor het volwaardige Healthcare Information Platform (HIP) van ilionx (voorheen ICTZ).

Hét expertisecentrum voor epileptologie, slaapgeneeskunde & neurocognitie werkt inmiddels al ruim een jaar naar tevredenheid met het HIP platform. “Wij ervaren ilionx (voorheen ICTZ) als een proactieve en innovatieve organisatie met betrokken medewerkers, met wie het prettig samenwerken is” aldus Rob Santegoeds, Hoofd I&A van Kempenhaeghe, over de samenwerking met ilionx (voorheen ICTZ).

“ilionx (voorheen ICTZ) maakt beloftes waar en ontzorgt ons op het gebied van HiX infrastructuur.”

Rob Santegoeds, Hoofd I&A bij Kempenhaeghe

Kempenhaeghe heeft destijds voor HIP gekozen, omdat zij naar een ‘regieorganisatie’ wilden. Door voor HIP te kiezen hebben we geen omkijken meer naar de technische aspecten van HiX. Daardoor kunnen we ons concentreren op het verder ontwikkelen en optimaliseren van de inrichting van de epilepsie- en slaapdossiers. Ook waren de performancegaranties die ilionx (voorheen ICTZ) biedt in HIP van groot belang voor Kempenhaeghe.

Voorafgaand aan het gebruik van HiX én HIP maakte Kempenhaeghe gebruik van een eigen ontwikkeld zorginformatiesysteem, die al 30 jaar in gebruik was. Het doel van de keuze voor HiX én HIP was meer focus leggen op de verdere ontwikkeling van de specifieke content (epilepsie- en slaapproblemen) en de techniek daarmee meer los te laten. Rob Santegoeds: “Na één jaar dienstverlening van ilionx (voorheen ICTZ) op basis van HIP hebben wij geconcludeerd dat zij de beloftes waarmaken en ons daadwerkelijk ontzorgen op het gebied van de HiX infrastructuur”.

Ook na dit jaar blijft ilionx (voorheen ICTZ) Kempenhaeghe ondersteunen bij de HiX infrastructuur.

 

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Neem contact op via onderstaande button.

Ik wil meer weten over dit project
Link gekopieërd