waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Jan Veltman nieuwe CEO van ilionx

‘Continuïteit gaat boven ego CEO’

Medeoprichter en oud-CEO Wiebe de Boer krijgt adviserende rol.

Utrecht, 1 september 2020 – Per 1 oktober neemt Jan Veltman het stokje van Wiebe de Boer over als CEO van ilionx. Hij zal zitting nemen in het directieteam samen met Hans Bijlsma (COO), Dolf-Jan Mulder (CTO) en Bart Damstra (CFO). Veltman is afkomstig van Atos waar hij SVP Head of Sales Benelux en Nordics was. Wiebe de Boer blijft aandeelhouder van ilionx en blijft als adviseur betrokken bij het bedrijf.

Jan Veltman (53) vervulde sinds 1997 verschillende managementrollen bij Atos, waaronder die van VP business development en global account executive. In zijn meest recente functie had hij de commerciële verantwoordelijkheid voor de Benelux en de Nordics. Als CEO van ilionx gaat hij zich focussen op de verdere groei van het bedrijf.

Jan Veltman over zijn aanstelling: “ilionx is de afgelopen jaren snel gegroeid en hierdoor kunnen we onze klanten goed helpen voorop te blijven lopen op digitaal vlak. Het formaat dat we nu hebben opent de deuren naar een segment met grote klanten die we graag aan ons portfolio toevoegen.

Met veel enthousiasme ga ik de uitdaging aan om de groei voort te zetten en de positie van ilionx als partner voor digitale voorsprong verder te versterken, met als doel om bestaande en nieuwe klanten de best mogelijke IT-dienstverlening te bieden.

De medeoprichter van ilionx, Wiebe de Boer, blijft nauw betrokken bij het bedrijf. Hij gaat als sparringpartner fungeren voor de directie en zich bezighouden met business development en mergers & acquisitions.

Wiebe de Boer: “Jan heeft de juiste kwaliteiten om ons mooie bedrijf te leiden. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van commercie, HR, IT-dienstverlening en complexe projecten voor grote organisaties. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat hij samen met alle medewerkers de volgende fase van groei gaat realiseren. Dit geeft mij de kans om toegevoegde waarde te leveren in een vrije en ondernemende rol. Dat is iets wat mij goed past en waar ik veel zin in heb.

Heb je een vraag over dit persbericht?

Neem contact op
Link gekopieërd