waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Wilhelmina Ziekenhuis Assen live met HiX 6.3

Livegang WZA

Vorige week vrijdag heeft Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA) met succes HiX 6.3 in gebruik genomen. We zijn verheugd dat ilionx een waardevolle bijdrage heeft kunnen leveren aan dit proces. Sinds maart zijn we actief betrokken bij het ziekenhuis om hen te ondersteunen bij de implementatie van HiX 6.3 standaard content. Dankzij onze uitgebreide ervaring hebben we de verschillende werkgroepen effectief kunnen begeleiden bij de besluitvorming in de werkprocessen.

Bericht vanuit WZA:
“Het is gelukt! Het WZA is vanmiddag met een symbolische druk op de knop officieel overgegaan van HiX 6.1 naar HiX 6.3, het elektronisch patiëntendossier (EPD) van ChipSoft. Maandenlang is er heel hard gewerkt door heel veel mensen. Een groot dankjewel is dan ook op zijn plaats. Daarom bedankt alle WZA-collega’s! Van de I&A’ers tot de projectleiding en de keyusers. En van de collega’s die deelnamen aan werk- en projectgroepen tot alle medewerkers die een stapje harder moesten lopen omdat een collega druk was met het HiXUp!-project.

Met de implementatie van HiX standaard content hebben we samen een stap gezet in een toekomst waarin digitale informatie-uitwisseling steeds verder zal worden doorontwikkeld. En waarin zorgverleners zo worden ondersteund dat ze goede en veilige zorg kunnen verlenen, en meer tijd overhouden om persoonlijke aandacht te geven aan onze patiënten.”

(Bron: LinkedIn WZA: 13-10-2023)

Link gekopieërd