waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

MKA groep spreekt opnieuw vertrouwen uit in ilionx hosting dienstverlening

MKA groep en ilionx

De eisen voor het inrichten, beheren en onderhouden van de techniek ten behoeve van de applicatie ChipSoft HiX worden steeds complexer in zowel de onderliggende infrastructuur als de ondersteuning van het primaire werkproces.

ilionx levert sinds 2017 hosting dienstverlening voor het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) voor MKA groep. Voor het migreren naar een vernieuwde infrastructuur voor het behoud van optimale gebruikerservaring van de EPD applicatie heeft MKA groep opnieuw het vertrouwen uitgesproken naar ilionx voor de komende vijf jaar.

Het Healthcare Information Platform Light (HIP Light) is ontworpen op basis van de best practices van ChipSoft HiX versie 6.2 en 6.3, Microsoft en ilionx. HIP Light van ilionx bestaat uit een technische configuratie met alles wat nodig is om de applicatie ChipSoft HiX optimaal te laten functioneren. Voor de eindgebruikers verandert er niets aan zijn of haar werkplek. Met het HIP Light platform neemt de zorginstelling het complete pakket aan diensten af om efficiënt de omgeving te beheren en te draaien. ilionx beheert de volledige technische HiX-infrastructuur en zorgt ervoor dat het platform aan de laatste eisen voldoet voor performance, beschikbaarheid en veiligheid. ilionx maakt de performance en beschikbaarheid inzichtelijk voor de zorginstelling door de verschillende dashboards in de ilionx Management Suite (IMS) beschikbaar te stellen.

Over MKA groep

MKA groep is een kaakchirurgische instelling met verschillende locaties in Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland en Gelderland. Zij leveren alle kaakchirurgische zorg, zowel spoed- als planbare zorg dichtbij de patiënten. De locaties van MKA groep zijn kleinschalig en alle medewerkers zijn nauw betrokken bij individuele zorgtrajecten. Kwaliteit, veiligheid en persoonlijke aandacht staan voorop.

Link gekopieërd