waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kennis- en netwerkevent ‘Grip op Zorg ICT’

Grip op Zorg ICT

Op dinsdag 26 november organiseerde ilionx (voorheen ICTZ), in samenwerking met Equinix, een eerste kennis -en netwerkevent ‘Grip op Zorg ICT’.

Genodigden verzamelden zich bij The Startup Village op het Science Park in Amsterdam, naast het Datacenter AM3/AM4 van Equinix. ICT-deskundigen van kleine en grote zorginstellingen kwamen bijeen om kennis en ervaringen te delen op het gebied van HiX Infrastructuur, HiX als (private)cloud oplossing, security en privacy.

De dag bestond uit een ochtend- en middagprogramma met tussendoor een lunch waar de genodigden de kans kregen om met elkaar in gesprek te gaan. In de ochtend spraken ilionx (voorheen ICTZ) en Equinix over technologie, security, informatisering en digitalisering. De middag ging van start met de presentatie van Casper Hesp, Manager ICT bij Sint Maartenskliniek. Ook zijn verhaal werd vol enthousiasme ontvangen. In zijn presentatie ‘Ook digitaal verder in beweging!’ vertelde hij over zijn innovatieve aanpak waarbij de zorg voorop staat en digitalisering daarbij een ondersteunende rol vervult. Voor de liefhebber werd aan het eind van de middag een tour georganiseerd door het datacentrum AM3/AM4 van Equinix. Zo waren we met elkaar letterlijk en figuurlijk ‘in the cloud’.

Hugo van Dokkum, Senior Technisch Consultant bij ilionx (voorheen ICTZ), sprak tijdens het kennis- en netwerkevent over HiX als cloud oplossing: “Leuk om te horen dat het kennis- en netwerkevent een ‘eyeopener’ was voor de meeste aanwezigen. Het is goed om de IT binnen de zorg af en toe vanuit een andere invalshoek te bekijken en je voor te bereiden op wat mogelijk komen gaat.”

“Een leerzame dag” en “Erg goed dat de discussie opgezocht werd”, is wat we onder andere als feedback terugkregen van de aanwezigen. En dat is wat we heel graag met deze dag wilden bereiken: ICT-deskundigen uit de zorg samenbrengen en van elkaar leren.

We willen Equinix bedanken voor hun gastvrijheid en samenwerking, en de sprekers en aanwezigen voor een geslaagde dag. Graag zien we ook jou op een volgend kennis- en netwerkevent van ilionx (voorheen ICTZ).

Grip op Zorg ICT

Link gekopieërd