waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx (voorheen ICTZ) brengt grip op vakbeurs Zorg & ICT 2019

Van dinsdag 12 t/m donderdag 14 maart stond de Nederlandse zorgsector in het teken van ICT tijdens de vakbeurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs in Utrecht.

Diverse ICT professionals ontmoetten elkaar om de gehele zorgsector te voorzien van de laatste ontwikkelingen. Ook ilionx (voorheen ICTZ) was weer ruim vertegenwoordigd. Niet alleen als exposant, maar ook als bezoeker. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden om op de hoogte te zijn van de behoeften van de markt, altijd op zoek zijn naar innovatie en grip willen houden op Zorg ICT.

Grip op Zorg ICT

Naast netwerken met bestaande relaties hebben we op de beurs aan potentiële nieuwe relaties laten zien wie we zijn en wat we kunnen bieden. Dit alles in het thema: Grip op Zorg ICT. ilionx (voorheen ICTZ) kan zorginstellingen daadwerkelijk ontzorgen door de focus te leggen op één zorginformatiesysteem: ChipSoft HiX. Deze focus zorgt voor een inhoudelijke voorsprong. Zo krijgen deze zorginstellingen weer grip op hun zorg ICT.

Innovatie en ontwikkeling

Wederom veel nieuwe bedrijven en kleine start-up’s die zich presenteerden op de beurs, dat een mooi zicht geeft op de ontwikkelingen in de markt. Toch blijven de mogelijkheden van machine learning en artificial intelligence iets achter. De robots die getoond werden, hebben we al in andere toepassingen gezien. Wat opvalt zijn vooral de verbeteringen van bestaande zaken. Verder veel aandacht voor de laatste stand van zaken op het gebied van PGO’s (persoonlijke gezondheidsomgeving) in Nederland en bestond de mogelijkheid tot het volgen van diverse seminars. De drukst bezochte seminar was die van Iris Beerepoot, PhD-onderzoeker bij de Universiteit van Utrecht en ilionx (voorheen ICTZ).

Seminar: Healthcare Process Intelligence

Tijdens het seminar van Iris werd gesproken over wat je kunt leren van afwijkende werkprocessen en waarom verbieden niet per definitie nodig is. Vooral de vergelijking met olifantenpaadjes maakt het toegankelijk en begrijpelijk. Healthcare Process Intelligence van ilionx (voorheen ICTZ) maakt inzichtelijk hoe gebruiksprocessen lopen en waar de knelpunten zitten. Door aandacht te besteden aan afwijkende werkprocessen, faciliteert Healthcare Process Intelligence procesverbeteringen. Na het seminar had men de mogelijkheid om vragen te stellen. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Wil je de whitepaper van Iris nog eens rustig nalezen. Klik dan hier.

Anonimiseren van de database

In haar seminar verwijst Iris ook naar het anonimiseren van de EPD database. Hiervoor kunnen zorginstellingen gebruik maken van Healthcare Database Management van ilionx (voorheen ICTZ). Healthcare Database Management in een notendop is het efficiënter omgaan met diverse omgevingen en betere bescherming van patiëntgegevens. Wil je meer weten over inzicht in jouw database omgevingen? Klik dan hier voor de whitepaper.

Evaluatie beursdeelname

Twan Weegels, directeur Marketing & Sales van ilionx (voorheen ICTZ): ‘Wij kijken terug op een geslaagde deelname, waar we veel relaties hebben gesproken en vervolgacties hebben vastgelegd. Naast ruime aanloop bij de stand zorgde de presentatie van Iris voor concrete interesse van enkele zorginstellingen. Opvallend was ook de aanwezigheid van veel studenten van diverse opleidingen op zoek naar een openstaande vacatures, een stage of afstudeerproject. Mede daardoor was het voor de afdeling HR een vruchtbare beurs. Wij kijken dan ook uit naar de opvolging van onze leads en Zorg & ICT 2020 van dinsdag 7 t/m donderdag 9 april! Zien we je dan?

Link gekopieërd