waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Huisartsenpost West-Friesland kiest voor ilionx (voorheen ICTZ) bij de overstap naar HiX 6.1

Heathcare Data Hub

Op dinsdag 22 januari jl. zijn Ketenzorg West-Friesland en Huisartsenpost West-Friesland gezamenlijk overgestapt op HiX 6.1 van ChipSoft.

Deze zorginstellingen maken samen met Diagnostisch Centrum West-Friesland onderdeel uit van Zorgkoepel West-Friesland. Ketenzorg West-Friesland maakt al jaren gebruik van de hosting en beheerdienstverlening van ilionx (voorheen ICTZ). Door de uitgebreide samenwerking tussen ilionx (voorheen ICTZ) en Zorgkoepel West-Friesland, kan Huisartsenpost West-Friesland nu gebruikmaken van de volledige technische beheerdienstverlening van ChipSoft HiX door ilionx (voorheen ICTZ).

Over Zorgkoepel West-Friesland

Zorgkoepel West-Friesland staat voor optimale eerstelijnszorg in de regio West-Friesland en Wieringermeer. Een overkoepelende organisatie die innovaties en inzichten door vertaalt naar de praktijk met een duidelijk doel voor ogen: het zorgen voor de patiënten en het ontzorgen van de huisartsen. In nauwe afstemming met andere partijen biedt het bedrijf integrale en samenhangende zorg aan mensen met een chronische aandoening, patiënten met een spoedzorgvraag en eerstelijns diagnostiek. Een professionele organisatie die regionaal zowel de rol heeft van initiator als van participant in optimale patiëntenzorg in de regio.

Link gekopieërd