waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

microsoft power platform

De behoefte om snel apps te ontwikkelen, ook door medewerkers zonder IT-achtergrond, groeit exponentieel.

neem contact op
X Achtergrond

Snel succes met low-code.

ilionx ontwikkelt software met Microsoft, Java of Oracle technologie. Drie wereldwijde marktstandaarden op het gebied van software development die zich ruimschoots hebben bewezen.

Daarnaast zien wij een toenemende behoefte om applicaties te ontwikkelen die snel beschikbaar zijn. Ook op dit gebied zijn wij je graag van dienst. Met de no-/low-code platformen van zowel Betty Blocks als Microsoft Power Platform zijn wij in staat om acht tot tien keer sneller applicaties te ontwikkelen.

"Praktisch als je snel innovaties wil doorvoeren of tijdelijk een applicatie nodig hebt."

Applicaties snel binnen ieders bereik

De behoefte om snel apps te ontwikkelen, ook door medewerkers zonder IT-achtergrond, groeit exponentieel. Vaak maken organisaties gebruik van standaardsoftware. Om de software zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij het daadwerkelijk gebruik, vormen low-code apps een uitkomst. Ook voor tijdelijke oplossingen of oplossingen voor een kleine doelgroep zijn low-code oplossingen ideaal. Low-code is goedkoper, sneller, heeft een hogere return on investment en een lagere total cost of ownership dan traditionele oplossingen. Met low-/no-code platformen zijn business gebruikers in staat zelf te ontwikkelen en ondersteunt de IT-afdeling de apps met support- en backend-systemen.

Microsoft Power Platform

ilionx heeft ruime ervaring met het Power Platform van Microsoft. Binnen dit platform kunnen organisaties de oplossingen Power BI, Power Apps, Power Automate (RPA en automatisering), Power Pages en Copilot Studio (Power Virtual Agents) combineren in één omgeving. Voor veel bedrijven die al gebruikmaken van Dynamics 365, Microsoft 365 of Power BI is de stap naar het Power Platform voor de hand liggend. Als partner van Microsoft zijn wij in staat om alle dienstverlening te leveren rondom het platform en de te realiseren applicaties. Want hoewel Power Apps veel voordelen heeft, hebben de nieuwe apps die als paddenstoelen uit de grond schieten ook een schaduwkant. Wie beheert en beheerst namelijk al die nieuwe technologie? Hoe voorkom je een datalek en zorg je ervoor dat de apps goed in de organisatie landen? Onze Power Platform Performance Teams geven je een duidelijk beeld van wat er allemaal mogelijk is met Power Apps en hoe je deze zo goed mogelijk kan bouwen. Daarnaast is er oog voor de veranderingen die dit in de organisatie teweegbrengt, de governance en security, het beheer en het opschalen van de apps. Doordat we er bij ilionx voor zorgen dat onze klanten Power Apps met beleid omarmen wordt er meer waarde gecreëerd.

“Gemeente Den Haag ondergaat momenteel een transitie naar Microsoft 365. Hierbij is een conversie van InfoPath formulieren naar Power Apps uitgevoerd. Formulieren zijn hiermee voortaan op mobiele apparaten beschikbaar als app en passen volledig in de stijl van gemeente Den Haag. Bovendien opent dit mogelijkheden om processen, die vanaf een mobile device geïnitieerd kunnen worden, te automatiseren in plaats van een vaste werkplek te moeten zoeken om gegevens in te voeren. Snel, efficiënt én veilig. Ideaal voor mensen die buiten hun werk doen terwijl de afhandeling door collega’s op kantoor wordt gedaan.

Inmiddels zijn er voor gemeente Den Haag al 15 Power Apps gebouwd. Dit worden er in de toekomst wellicht meer. De kennis van ilionx is onmisbaar geweest bij de transitie naar Microsoft 365 en Power Apps.”

Bas Leupen, Power Platform Consultant bij ilionx

Link gekopieërd