waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

leermanagement systeem

De basis voor een succesvolle organisatie, in een snel veranderende wereld, ligt in het continu leren en blijven ontwikkelen van medewerkers.

neem contact op
X Achtergrond

Blijf in ontwikkeling én voorop lopen met het e-learning platform LMS365.

Wat als fysiek leren niet mogelijk is, hoe houd je dan je de kennis en vaardigheden van je medewerkers actueel? Hoe kan je een blijvende bijdrage leveren aan hun ontwikkeling, zodat zij kunnen blijven groeien en dus ook jouw organisatie voorop kan blijven lopen? En weet je tegelijkertijd als organisatie op ieder moment welke kennis je in huis hebt?

E-learning platform LMS365

De basis voor een succesvolle organisatie, in een snel veranderende wereld, ligt in het continu leren en blijven ontwikkelen van medewerkers. Kennis opdoen en borgen is essentieel. ilionx helpt jouw organisatie om dit te realiseren, door het LMS365 leerplatform in de cloud te implementeren. In deze e-learning omgeving wordt de ontwikkeling van medewerkers vastgelegd en gemanaged. LMS365 integreert volledig met Microsoft 365 waardoor je medewerkers in een bekende en veilige omgeving aan de slag kunnen. Je kunt deze leeromgeving overal gebruiken, via het netwerk, afdeling sites, Teams of via een app. En om het leren te stimuleren en leuker te maken, kunnen trainingen eenvoudig aangevuld worden met video’s, documenten, websites en diverse quizzen.

ilionx voegt e-learning platform toe aan portfolio door partnership met ELEARNINGFORCE

Ga naar nieuws

Partner ELEARNINGFORCE

Als officiële partner in Nederland van ELEARNINGFORCE, het softwarebedrijf achter het leerplatform LMS365, verzorgt ilionx de implementatie en de op maat gemaakte inrichting van het leerplatform LMS365 voor jouw organisatie. De applicatie is overal, altijd en op elk device beschikbaar vanuit de cloud. Van security awareness trainingen, tot en met een compleet onboarding traject met Office 365 basistrainingen: in persoonlijke leerpaden kunnen jouw medewerkers de trainingen volgen die bij hen passen, op een voor hen geschikt moment.

Het platform is geschikt voor alle organisaties, in alle branches en volledig in te richten naar eigen wens. Leren en ontwikkelen wordt makkelijker en toegankelijker dan ooit. LMS365 kan gemakkelijk en snel worden toegevoegd aan een bestaande Microsoft Office 365 of Azure infrastructuur.

Screenshots LMS

 

Link gekopieërd