waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx voegt e-learning platform toe aan portfolio door partnership met ELEARNINGFORCE

E-learning platform LMS365 | Leermanagement systeem | Microsoft Teams

ilionx en ELEARNINGFORCE zijn een partnerschap aangegaan.

ELEARNINGFORCE is het softwarebedrijf achter het leerplatform LMS365. Dit e-learning platform stelt ilionx in staat om klanten een geïntegreerde leeromgeving aan te bieden. Het is dé plek waar trainingsinhoud en verschillende leertrajecten digitaal worden aangeboden, opgeslagen en gemanaged. LMS365 integreert volledig met Microsoft 365 waardoor medewerkers in een bekende en veilige omgeving aan de slag kunnen. Met dit partnerschap, en de gecombineerde inspanning, is ilionx in staat om organisaties te faciliteren in het continu blijven ‘leren’ waardoor ze vóórop kunnen blijven lopen.

“LMS365 past goed in het huidige portfolio van ilionx. Het biedt onze klanten een platform om te blijven ontwikkelen. Daarnaast draagt het bij aan adoptie van systemen en software, zoals de Workplace-oplossing One for you of Microsoft 365.”, aldus Rafi Vayani, directeur vestiging Utrecht. “Het platform past perfect in onze adoptiebenadering. Een geïntegreerd Learning Management System gekoppeld aan de digitale werkplek waarborgt tevens kennisoverdracht en stimuleert de continue ontwikkeling van medewerkers. Dit verhoogt de toegevoegde waarde van investeringen in systemen en software. Bovendien zien we in de praktijk dat LMS365 ook een geschikt platform is om onze bewustwordingsprogramma’s rondom informatiebeveiliging en privacy te faciliteren. Aangezien medewerkers het belangrijkste element van beveiligingsstrategieën zijn, zien we enorme potentie om informatiebeveiliging- en privacyprogramma’s met behulp van op maat gemaakte leermodules in LMS365 te stimuleren.”

“We zijn verheugd ilionx te verwelkomen als onze nieuwe LMS365 partner in Nederland. We kijken uit naar de samenwerking met Rafi en het complete ilionx team. Met de sterke groeistrategie als bedrijf en de groeiambities in het leersegment in het bijzonder, past ilionx als partner zeer goed bij ons. Deze nieuwe samenwerking zal onze positie op de Nederlandse markt zeker versterken en daarnaast waarde toevoegen aan de voortdurende groei van LMS365 als de geprefereerde Microsoft-leerbeheeroplossing voor O365, MS Teams en VIVA.”, zegt Ole Bonde Madsen, Senior Business Manager bij LMS365.

Over ELEARNINGFORCE

ELEARNINGFORCE is het softwarebedrijf achter het bekroonde e-learning platform LMS365. LMS365 wordt momenteel gebruikt door meer dan vier miljoen gebruikers en is een cloudgebaseerd platform dat eenvoudig en snel kan worden toegevoegd aan een bestaande Microsoft 365- en Azure-infrastructuur. LMS365 is een platform dat het leren altijd, overal en op elk apparaat mogelijk maakt. Je kunt deze leeromgeving overal gebruiken, via het netwerk, afdeling sites, Teams of via een app. Met LMS365 wordt leren gemakkelijker voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor training en ontwikkeling, terwijl gebruikers een geoptimaliseerde leerervaring krijgen. Het platform is toepasbaar voor organisaties, van klein tot groot, in alle branches.

Link gekopieërd