Wie zijn wij - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Als digital business partner helpen wij je graag vandaag kansen creëren, die je morgen kunt realiseren, zodat je overmorgen succesvol blijft.

ilionx is een Trusted Partner in Digital Business met meer dan 370 medewerkers verspreid over vier vestigingen in Nederland. Wij leveren toegevoegde waarde aan organisaties door vraagstukken rondom business transformatie succesvol aan te pakken, met moderne informatietechnologie als aanjager. Om dit te bereiken hebben we niet alleen experts in huis die voortdurend op de hoogte blijven van de laatste technologische innovaties, maar geven we klanten ook advies vanuit bedrijfskundig en organisatorisch perspectief. De business units binnen ilionx zijn gespecialiseerd in onder meer security, data science, dynamics365, development (Java, .Net), cloud computing, management consulting, interactive marketing en de digitale werkplek.

Als digital business partner helpen wij je graag vandaag kansen creëren, die je morgen kunt realiseren, zodat je overmorgen succesvol blijft.

Het DNA van ilionx

Resultaatgericht ondernemen

Samenwerking vanuit integriteit

Vakmanschap en professionaliteit

Innovatie en lerend vermogen

Passie en trots voor het vak

De essentie van wie wij zijn en wat ons drijft wordt het beste omschreven door onze kernwaarden. Deze waarden vormen de basis voor onze bedrijfscultuur en het succes van onze organisatie. Het is voor ons de vertaling van onze onderscheidende kracht.

Maak een afspraak?Page 1 Copy 3