Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?

ilionx Den Bosch

Betrokken en dichtbij. Onze 30 bevlogen professionals werken samen aan projecten die ertoe doen. In een regio met een bourgondische netwerkcultuur en een diversiteit aan bedrijven en instellingen voelen we ons thuis.

We verbinden mensen, processen met de nieuwste technologieën. ilionx Den Bosch biedt vooral standaard oplossingen voor overheid- en onderwijsinstellingen op het gebied van Microsoft Office 365, Dynamics 365 en Power Platform (rapid application development).

Dichtbij
Onze vestiging in Den Bosch bestaat uit meer dan 30 gedreven, ervaren, slimme en een tikkeltje eigenzinnige professionals die dagelijks gave projecten bij ons op kantoor of op locatie bij de klant uitvoeren. Doordat we werken volgens het local-voor-local principe, zijn we altijd dichtbij, zijn de communicatielijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bevlogen doen we waar we goed in zijn en zorgen we voor blijvende impact en leveren we oplossingen die ertoe doen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Samen sterk(er)
Samen met onze klanten werken wij aan eXcellente dienstverlening aan burgers en bedrijven. Dit doen wij door procesmatig en digitaal de bedrijfsprocessen in te richten met onze standaard Microsoft Office 365 oplossing. Dit heeft al tot veel succesvolle projecten geleid voor gemeentes, gemeenschappelijke regelingen, provincies en ZBO’s.

ilionx nodigde ons uit om het product in een co-creatietraject samen te ontwerpen en te ontwikkelen. Dit klonk ons als muziek in de oren."

Rutger Nagel, beleidsadviseur informatiebeheer bij de gemeente Bunschoten

Welkom!

 • ilionx Den Bosch

  Utopialaan 42
  5232 CE Den Bosch
  073 206 11 70

 • Parkeren

  Parkeren kan bij ons voor de deur (of eigenlijk naast ons pand). Laat je weten als je met de auto op bezoek komt? Dan reserveren we een plekje!

 • Openbaar vervoer

  Onze vestiging is prima bereikbaar met het OV. Met bus 4 richting Rosmalen (halte De Reit) of bus 6 richting Empel (halte Europalaan). Vanuit beide haltes is het nog een paar minuten lopen naar ons pand.

Ilionx logo
Link gekopieërd