Application & Quality - ilionx
Created with Sketch. Group 4 Group 10

Testen en kwaliteitsbewaking is al lang niet meer een laatste stap voordat software wordt opgeleverd.

Steeds meer organisaties zien in dat kwaliteit een cruciale rol speelt in het hele ontwikkelproces. Dat begint al bij het ophalen van de requirements en is belangrijk tot en met de beheerfase.

Bij ilionx Application & Quality Management helpen we daarbij. Uit ervaring weten we dat zowel de ontwikkel- als beheerfase een stuk efficiënter kunnen verlopen als er al vanaf het begin aandacht is geweest voor kwaliteit.

Onze expertise

We leveren een full service-dienstverlening op het gebied van Application & Quality Management:

Hoe we werken

Het leveren van de juiste oplossing vinden we belangrijker dan welke technologieën daarvoor nodig zijn. Als klant heb je een centraal aanspreekpunt binnen het team: de leadconsultants. Op basis van de behoefte kunnen we de benodigde expertise binnenhalen; of het nu gaat om informatiemanagers, cloud-architecten of specialisten op het gebied van testing en testautomatisering.

We werken samen met ontwikkelteams om ervoor te zorgen dat de oplossingen die ilionx levert zijn doorgetest en voldoen aan de kwaliteitseisen van onze opdrachtgevers. Resultaatverplichting vinden we daarbij belangrijk; als klant weet je daardoor zeker dat je ook krijgt wat er is beloofd.

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Valentijn Duijser
vduijser@ilionx.com

 

Maak een afspraakPage 1 Copy 3