waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

qlikview en qliksense

Wij geloven dat informatie er alleen toe doet als het ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Een heldere, inzichtelijke visuele presentatie van data is daarvoor onontbeerlijk.

neem contact op
X Achtergrond

Snel en effectief data naar boven halen

Wij geloven dat informatie er alleen toe doet als het ook daadwerkelijk wordt gebruikt. Een heldere, inzichtelijke visuele presentatie van data is daarvoor onontbeerlijk.

QlikView en Qlik Sense: relevante informatie in één oogopslag.

Hoe haal je nu snel en effectief data naar boven en hoe zet je deze om in relevante informatie die je kunt gebruiken om belangrijke beslissingen op te baseren? Met Qlik Sense en QlikView zorgt ilionx ervoor dat jouw informatie effectief, intuïtief en aantrekkelijk gepresenteerd wordt in dashboards die gebruikt kunnen worden door uw gehele organisatie. Door toepassen van in-memory technologie hoef je nooit te wachten op jouw informatie: één klik is genoeg. Voor vragen die niet worden beantwoord in jouw dashboard kan je snel en eenvoudig een visualisatie kiezen. Jouw vraag wordt in deze self-service omgeving alsnog beantwoord – zonder tussenkomst van een ICT’er.

QlikView werkt met dezelfde snelle technologie als Qlik Sense. Dashboards in QlikView bieden jouw gebruikers een gestuurde ervaring door je performance indicatoren. Ook QlikView kan ilionx uitrollen in alle lagen van jouw organisatie: van directie tot werkvloer. Op die manier heeft iedereen toegang tot snelle en relevante informatie.

ilionx werkt al jaren samen met Qlik om onze klanten te helpen het meeste te halen uit hun data. Of het nu gaat om licenties, trainingen of complete BI-oplossingen; onze ervaren consultants helpen jou graag verder.

Link gekopieërd