waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

hoe weerbaar is jouw organisatie?

Ieder bedrijf heeft kwetsbaarheden. Helaas komen deze vaak pas aan het licht als er al flink wat schade is aangericht.

neem contact op
X Achtergrond

Durf jij het aan om de systemen van je organisatie op de proef te stellen?

Onze (cloud) security consultants en ethical hackers testen je organisatie op een onconventionele manier. Niet alleen de technische weerbaarheid, maar – minstens zo belangrijk – ook de weerbaarheid van alle processen en medewerkers worden getoetst.

Organisaties worden continu aangevallen. Daarnaast komen ook datalekken, al dan niet veroorzaakt door malafide actoren, dagelijks voor. Ieder bedrijf heeft kwetsbaarheden. Helaas komen deze vaak pas aan het licht als er al flink wat schade is aangericht. Voorkomen is beter dan genezen: preventie begint bij inzicht in de eigen situatie en het niveau van jouw organisatie.

Wil je weten hoe de cyberveiligheid binnen jouw organisatie geborgd is? En welke maatregelen er nodig zijn om tot het juiste security niveau te komen?  ilionx biedt diverse Security Assessment-diensten. Zowel op technisch vlak als op het vlak van mensen, bedrijfsprocessen en procedures.

 

ethical hackingPenetratietest

Je bent bij ons aan het juiste adres voor een penetratietest. Hierbij toetsen we in de breedte een applicatie, systeem en/of infrastructuur op bekende en onbekende kwetsbaarheden en risico’s. We kijken verder dan alleen naar de code en proberen de functionaliteit te manipuleren. Ook dit is onderdeel van security by design. Wanneer we een kwetsbaarheid gevonden hebben, kunnen we met een penetratietest de diepte in gaan. Zo proberen we steeds verder binnen te dringen en dichter tot de kern van de toepassing te komen; telkens op zoek naar de volgende kwetsbaarheid in jouw organisatie.

Social Engineering

Ook al waarschuw je je medewerkers bijna dagelijks, hoe alert zijn ze nou echt op phishing of een mystery guest? De beste manier om hierachter te komen is om het te testen!

Microsoft Cloud Security

Tijdens een Microsoft Cloud Security Assessment onderzoeken we alle securityonderdelen in Microsoft cloud omgevingen op kwaliteitsaspecten van de inrichting en mogelijke beveiligingsrisico’s die impact kunnen hebben op de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van Microsoft 365 en Azure.

Link gekopieërd