waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx ontvangt Excellent Partner in Diversity & Inclusion award

Award Techionista Diversiteit & Inclusie

Deze week heeft ilionx uit handen van Techionista Academy de Excellent Partner in Diversity & Inclusion award in ontvangst mogen nemen.

Een mooie beloning voor onze samenwerking met Techionista om vrouwen met verschillende achtergronden op te leiden tot een professional in de IT. Komende week starten er maar liefst 8 nieuwe collega’s bij ilionx die deze track hebben gevolgd. Trots dat zij ilionx met hun opgedane kennis komen versterken!

Divers personeelsbestand

Net als veel grote IT- en techbedrijven heeft ilionx te maken met een tekort aan goed geschoold IT-personeel. Diversiteit en inclusie zijn belangrijke MVO thema’s binnen ilionx waarbij ook wij streven naar een personeelsbestand dat deze kernwaarden reflecteert. Om beide uitdagingen het hoofd te bieden, is ilionx de samenwerking met Techionista Academy gestart. ilionx heeft inmiddels al twintig oud-Techionista-studenten in dienst.

Female ilionx

En het enthousiasme van deze collega’s sijpelt ook weer verder door in onze organisatie. Zo heeft eén van de oud-Techionista’s female ilionx opgezet, een netwerk voor en door de vrouwen van ilionx. Dit netwerk organiseert regelmatig bijeenkomsten voor vrouwelijke collega’s om kennis en ervaring uit te wisselen.

MVO binnen ilionx:

Naast diversiteit en inclusie zet ilionx zich ook op andere belangrijke MVO thema’s in waaronder klimaat, vitaliteit en lokaal & impactvol. Wat we daar onder verstaan én nog belangrijker wat we binnen deze thema’s ondernemen lees je op onze MVO pagina.

Award Techionista Diversiteit & Inclusie

Link gekopieërd