waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

VieCuri Medisch Centrum kiest voor ilionx hostingomgeving

Bij ilionx zijn we trots op onze samenwerking met VieCuri Medisch Centrum, een vooraanstaand topklinisch ziekenhuis met locaties in Venlo en Venray. Het ziekenhuis heeft de ambitie om een belangrijke bijdrage te leveren aan topklinische zorg, opleiding en wetenschappelijk onderzoek in de regio Noord-Limburg. Om naadloze en efficiënte zorg te waarborgen, heeft VieCuri gekozen voor het EPD-systeem van ChipSoft (HiX). In februari staat er een belangrijke mijlpaal voor de deur wanneer VieCuri de overstap maakt van HiX 6.1 naar HiX 6.3. Ter ondersteuning van deze nieuwe versie heeft het ziekenhuis vandaag het vertrouwen uitgesproken de HiX 6.3 omgeving door ilionx on-premise te laten hosten.

De hostingomgeving, Healthcare Information Platform (HIP) genaamd, is zorgvuldig ontworpen op basis van de best practices van ChipSoft HiX, Microsoft en ilionx. Dankzij dit geavanceerde platform geniet VieCuri van een complete dienstverlening om hun omgeving efficiënt te beheren en optimaal te laten functioneren. ilionx beheert de volledige technische HiX-infrastructuur en zorgt ervoor dat het platform aan de laatste eisen voldoet voor performance, beschikbaarheid en veiligheid. ilionx maakt de performance en beschikbaarheid inzichtelijk voor het ziekenhuis door de verschillende dashboards beschikbaar te stellen.

We kijken ernaar uit om onze samenwerking met VieCuri voort te zetten en samen verder te blijven innoveren in de gezondheidszorg.

Op de foto (vlnr):
Léon Maessen: Manager Service Delivery en Werkplekdiensten VieCuri Medisch Centrum
Coen Egberink: Directeur Healthcare, ilionx
Corry Wouters: CIO / Clustermanager MICT VieCuri Medisch Centrum
Constant Walraven: Senior Accountmanager, ilionx healthcare

Link gekopieërd