waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx lanceert eerste SD-WAN-implementatie met Azure Virtual WAN bij Humankind

SD-WAN

Maximale flexibiliteit in connectiviteit met Microsoft-netwerk.

ilionx is één van de eerste partijen ter wereld die de implementatie van een SD-WAN-oplossing binnen Azure Virtual WAN mogelijk maakt. Kinderopvangorganisatie Humankind maakt met CloudGen WAN, van onze vendor Barracuda, gebruik van een veilige SD-WAN-oplossing die gebouwd is op het public cloud netwerk van Microsoft. Hierdoor is Humankind minder afhankelijk van bestaande oplossingen en kan het nieuwe locaties snel geautomatiseerd aansluiten op het bedrijfsnetwerk. Het bedrijf profiteert op deze manier van het lichtglasvezel Microsoft Global Network, dat één van de snelste ter wereld is. De implementatie wordt deze week voor het eerst gepresenteerd op Microsoft Inspire.

Koploper op het gebied van SD-WAN-integraties

CloudGen WAN is de eerste SD-WAN oplossing die draait binnen Azure Virtual WAN Hubs. Deze hubs kunnen via het Microsoft Global Network onderling met elkaar worden verbonden. De netwerkarchitectuur kan dure netwerkverbindingen vervangen, waarbij het hele netwerk dynamisch wordt aangepast op de actuele netwerkbelasting. Naast de integratie bij Humankind zijn er slechts drie andere Proof of Concepts ter wereld. ilionx is dus koploper op het gebied van SD-WAN-integraties.

“Azure Virtual WAN is een belangrijke pilaar in onze cloud first-strategie”, aldus Leon Sevriens programmamanager IT bij Humankind. “Deze strategie vraagt om een andere aanpak omtrent connectiviteit. De combinatie van Virtual WAN en Barracuda CloudGen WAN biedt ons de mogelijkheid om een weerbaar cloud-native netwerk te testen, met de benodigde performance en security voor onze applicaties, data en tooling in de cloud.”

Rafi Vayani, vestigingsdirecteur bij ilionx: “We zijn enorm trots dat we als één van de eersten een Proof of Concept kunnen uitvoeren met deze vooruitstrevende techniek. Integraties met SD-WAN en Azure Virtual WAN openen nieuwe deuren op het gebied van connectiviteit. Een wereldwijd, snel netwerk komt hiermee voor iedere organisatie binnen handbereik. Dit is een sleutelelement in onze cloudstrategie. Van kleine tot wereldwijde spelers: alle organisaties kunnen hier voordeel uit halen.”

“Met een veilige alles-in-een SD-WAN oplossing die ‘native’ is gebouwd op het public cloud netwerk, kunnen organisaties eindelijk meer gebruik gaan maken van de cloud. En dat zowel sneller als veiliger”, zegt Alain Luxembourg, regional director Benelux voor Barracuda. “We zijn ervan overtuigd dat dit de toekomst is van networking in de public cloud.”

Link gekopieërd