waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Het Onegov 365 Zaaksysteem is ISO 16175 gecertificeerd

Onegov 365 Zaaksysteem ISO 16175 compliant

Na een intensief traject is de ISO 16175 certificering rond en is Onegov 365 Zaaksysteem ISO 16175 compliant gecertificeerd.

ilionx heeft door Van Bussel Document Services het Onegov 365 Zaaksysteem laten toetsen aan de gestelde eisen die voortvloeien uit ISO 16175: 2020. Onegov 365 is een zaaksysteem gericht op de afhandeling van zaken binnen de bedrijfsprocessen van een (publieke) organisatie. Het biedt een workflow die het mogelijk maakt om (zeer) complexe werkprocessen en de daarbinnen af te handelen informatiestromen te configureren, met inachtneming van alle mogelijke autorisatiestructuren. Hiernaast zijn de in de norm gevraagde archiveringsfunctionaliteiten zodanig opgenomen dat de applicatie alle processen met archiveringsfunctionaliteiten ondersteunt.

De ISO 16175 certificering betekent voor ilionx en haar zaaksysteem klanten dat onze oplossing voldoet aan de principes en functionele eisen voor software om digitale informatie te creëren en te beheren en organisaties die gebruik maken van onze oplossing hierin ondersteunt.

Link gekopieërd