waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

digitale transformatie

De gedigitaliseerde samenleving stelt nieuwe eisen aan de overheid. Stilstaan is geen optie. Dat besef is er, maar de weg ernaartoe is zo makkelijk nog niet.

Neem contact op
ilionx

Zet data en technologie slim in voor een toekomstgerichte overheid.

De gedigitaliseerde samenleving stelt nieuwe eisen aan de overheid. Zowel aan de centrale als decentrale overheid (zoals provinvies, gemeentes en waterschappen). Stilstaan is geen optie. Dat besef is er, maar de weg ernaartoe is zo makkelijk nog niet. Onder andere door de complexiteit van het applicatielandschap, de autonomie van afdelingen in het aanschaffen van applicaties en de cloud die de toekomst in handen heeft. Maar denk ook aan de AVG die snelheid beperkend werkt of medewerkers die niet mee willen bewegen. Bied je al dit soort zaken het hoofd? Dan ben je in staat om de digitale transformatie goed in te zetten en succesvol te laten verlopen.  Een IT-partner aan je zijde staat je bij met raad en daad. Zo’n partner vind je in ilionx.

De nieuwe digitale overheid: slim gebruikmaken van data en technologie

De digitale transformatie gaat verder dan het digitaliseren van de oude wereld. Het gaat om blijvende impact door slim gebruik te maken van data en technologie. Over het optimaliseren van de onderliggende processen, het ontwikkelen van competenties en het aanpassen van systemen. Dat is niet zomaar iets. Het gaat om aanpassingen met een grote impact en daar is professionele kennis voor nodig. Bij ilionx ademen we IT en daarom kunnen we jou als geen ander helpen bij jouw digitale transformatie. We gaan samen op zoek naar je wensen en behoeften, om daar vervolgens passende oplossingen bij te vinden. We zijn je gids in de reis van de oude naar de nieuwe wereld. De eindbestemming? Een moderne, eigentijdse en digitale overheid. Een overheid die wendbaar is en in staat is om mee te gaan in de nieuwste ontwikkelingen. Een overheid waarbij samenwerken, zowel intern als extern, op rolletjes loopt. Én een overheid waarbij de klant centraal staat.

Reis naar de cloud als basis voor een wendbare overheid

Zeg jij digitale transformatie? Dan zeggen wij cloud. Deze twee zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar de transitie naar de cloud is er niet zomaar één. We begrijpen dat je vragen hebt. Bijvoorbeeld over welke applicaties je overzet en welke niet. En hoe je alles op het gebied van veiligheid en privacy goed regelt. Door onze uitgebreide ervaring op het gebied van cloud, hebben we op al jouw vragen een antwoord. Zo helpen we je in de keuze voor een cloudleverancier, maar ook bij een goede inrichting van je applicatie-architectuur. Bij dit alles kijken we vanuit je bedrijfsvoering, en niet vanuit IT. Het is namelijk de bedoeling dat IT ondersteunend werkt aan je bedrijfsvoering. Zo zorgen we ervoor dat je de voordelen van de cloud optimaal benut, zoals hogere beschikbaarheid, meer controle en gemakkelijk opschalen. Het resultaat? Je IT-omgeving draagt bij aan een hoge mate van flexibiliteit. Zo ben je in staat om snel nieuwe ontwikkelingen toe te passen en ben je écht wendbaar.

Er komt veel kijken bij veranderingen in je IT-omgeving. Zo mag de veiligheid natuurlijk geen moment uit het oog verloren worden. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom waken onze securityspecialisten hier ieder moment over en zorgen ze dat de privacy van gegevens goed is geregeld. Daarnaast hebben we verandermanagers in huis, die je ondersteunen bij de adoptie van nieuwe oplossingen en applicaties. Kortom, we hebben kennis van alles wat komt kijken bij de digitale transitie gaan graag met je mee op reis.

Wil je weten hoe je digitale transformatie strategisch in kunt zetten?

Neem contact op
Link gekopieërd