waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

datagedreven werken

Wat nu als je losstaande data combineert, analyseert en hier inzichten uit haalt?

Neem contact op
ilionx

Creëer ruimte voor innovatie met een datagedreven aanpak.

Wat nu als je losstaande data combineert, analyseert en hier inzichten uit haalt? Dan ontstaat de mogelijkheid complexe vraagstukken slim te benaderen op basis van feiten. Dat helpt je om gefundeerde beslissingen te nemen. Zo word je als organisatie wendbaarder in onze veeleisende en snel veranderende samenleving. De data-experts van ilionx weten als geen ander wat je nodig hebt om hier te komen. Klop dus bij ons aan als je datagedreven wil worden en ruimte wil creëren voor innovatie. We hebben kennis van zowel de centrale als lokale overheid (zoals provincies, gemeentes, en waterschappen).

Data inzetten voor waardevolle inzichten en voorspellingen

Door digitalisering is er een schat aan gegevens verzameld. Vaak gaat het hier om losstaande data die voor een specifiek doel is vergaard. De uitdaging is om deze enorme berg data bij elkaar te brengen. Om er één geheel van te maken, zodat je er waardevolle inzichten uit kunt opdoen. Wij hebben alle kennis en expertise in huis om je hierbij te ondersteunen. Dat begint bij het in kaart brengen van je behoeften. Denk aan inzicht in hoe processen lopen, zodat je ze kunt optimaliseren om de burger beter van dienst te zijn. Of het toepassen van machine learning, zodat je voorspellingen kunt doen op het gebied van subsidies en de effecten hiervan. Voor iedere behoefte onderzoeken onze business intelligence-specialisten welke data nodig is om die inzichten te verkrijgen. Ze brengen de beschikbaarheid en de kwaliteit van data in kaart en zorgen dat alle benodigde informatie voorhanden is.

Datagedreven werken vanuit één waarheid

Om écht het verschil te maken, moet je de juiste vertaalslag maken van data naar output. Daar helpen we je uiteraard bij. Denk aan het creëren van een dasboard of rapport waarin we data visualiseren, zodat je daadwerkelijk inzichten kunt opdoen. Of het ontwikkelen van voorspellende modellen voor de toepassing van data science. Natuurlijk zorgen we ook dat alles in de basis goed geregeld is. Zoals een structureel en toekomstvast dataplatform, waardoor je beschikt over één waarheid. En het beschikbaar stellen van data in de cloud, zodat je hier altijd en overal toegang toe hebt. Of je nu net begint met datagedreven werken of op zoek bent naar nieuwe innovatiemogelijkheden met data, samen zorgen onze business intelligence-specialisten dat je de gewenste stappen kunt zetten.

Data als katalysator voor innovaties

Het uiteindelijke resultaat? Datagedreven werken stelt je in staat om slimmere keuzes te maken. Je hebt altijd inzichten bij de hand om de kosten te drukken of meer snelheid of efficiëntie te realiseren. Niet alleen op het gebied van interne processen, maar ook als het gaat om dienstverlening aan burgers. Bovendien maakt datagedreven werken je flexibel en wendbaar. Je kunt binnen no-time veranderingen doorvoeren, omdat je snel weet wat de resultaten zijn. Hiermee komt er een eind aan uitgebreide plannen maken en lange goedkeuringsprocedures. In plaats daarvan ontstaat er een cultuur van continu veranderingen doorvoeren, inzichten opdoen en optimaliseren. Zo fungeert data als katalysator van innovaties en kun je als overheid mee met de samenleving die continu in ontwikkeling is.

Gemeente Noordwijk kiest ilionx als expertisepartner voor business intelligence

Ga naar nieuws
Link gekopieërd