Vergrootglas illustratie Waar ben je naar op zoek?
Weerbare organisatie | Cybersecurity | Informatiebeveiliging

Bescherm en ben weerbaar

Risico’s voor jouw organisatie in kaart brengen en samen het best passende securitybeleid opstellen.

Neem contact op

Optimale bescherming van je IT-landschap.

Voor een goede beveiligingsstrategie haal je alles uit de kast. Je wil immers niets minder dan de beste bescherming voor je IT-omgeving. Het maken van de juiste keuzes kan echter complex zijn. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met data die op verschillende locaties staat en medewerkers die vanaf meerdere devices werken. Ondertussen stellen certificaten en wetten eisen waaraan je moet voldoen. En wat dacht je van de steeds geavanceerdere tactieken van cybercriminelen waartegen je bestand moet zijn? Dan is het fijn als specialisten met kennis van security, privacy en juridische zaken met je meedenken. We brengen de risico’s voor jouw organisatie in kaart en stellen het best passende securitybeleid samen. Zo blijf jij als weerbare organisatie optimaal beschermd.

Digitale weerbaarheid: proactieve detectie met slimme technologieën

Als je samenwerkt met ilionx, blijft het niet bij het vinden van passende maatregelen. Ons team zet zich ook graag in om de implementatie van securitymaatregelen in goede banen te leiden. We helpen je op weg om beveiligingsprocessen continu te verbeteren, want eenmalige implementatie is niet afdoende voor optimale bescherming. Daarnaast staan we voor je klaar met ons security operations center, zodat je een cyberaanval binnen no time detecteert én de kop indrukt. Zo blijft de impact op je IT-landschap minimaal. Met ilionx als securitypartner aan je zijde, ben je zeker van het allerhoogste niveau van cyberveiligheid.

Onze kennis en ervaring vertaald naar passende expertises

Je schakelt een IT-kennispartner in, omdat je bepaalde kennis zelf niet in huis hebt. Of omdat jij ergens geen omkijken naar wil hebben. Dat begrijpen wij.

Applications

Flexibel, veilig en snel software ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden creëren met maatwerk applicaties.

Ga naar expertise

Business Innovations

Moderne technologie stelt je in staat om te innoveren en zo krijgt IT een steeds strategischere rol binnen organisaties.

Ga naar expertise

Cloud en Security

Flexibiliteit en innovatie zijn nodig om mee te gaan met technologische ontwikkelingen. Een veilige en voorspelbare IT-omgeving speelt daarbij een cruciale rol.

Ga naar expertise

Data Analytics

Data is een krachtig middel om grip te krijgen op je organisatie en je klanten beter van dienst te zijn.

Ga naar expertise
Link gekopieërd