Partner

Betty Blocks

Voor het snel bouwen van (web)applicaties maakt ilionx gebruik van het Betty Blocks-platform.

8x sneller

Betty Blocks is een 100% online & cloud-based application platform as a service (aPaaS) waarbij je – door gebruik te maken van bestaande “blokken” en templates – snel en eenvoudig een volledig op maat gemaakte applicatie bouwt, 8x sneller dan via de traditionele methode.

Snel, flexibel en veilig

De keuze van ilionx om met Betty Blocks een partnership aan te gaan, is gemaakt op basis van de snelheid die het applicatie-ontwikkelplatform biedt om maatwerk te kunnen ontwikkelen en de flexibiliteit om eenvoudig aanpassingen te kunnen doen tijdens, maar ook direct na het ontwikkeltraject. Daarnaast onderscheidt het Betty Blocks-platform zich doordat ontwikkeling, testen, acceptatie & productie binnen één omgeving gebeurt. Dit maakt niet alleen de snelheid van de ontwikkelcyclus optimaal, maar vermindert ook de zorgen omtrent het beheer van de hardware, software en de beveiliging. Applicaties die ontwikkeld zijn met het Betty Blocks-platform zijn automatisch responsive en multi-device ready.

ilionx heeft het Betty Blocks-platform inmiddels succesvol gebruikt voor het bouwen van verschillende applicaties, waaronder diverse toepassingen en PoC’s (proof of concepts) voor bestaande en nieuwe klanten.

 

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder.

Informatie inspireert! Wil je in contact komen met één van onze experts? Wij helpen je graag. Neem contact op via onderstaande button.

Maak een afspraak

Relevante content

Ilionx logo