waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Zorggroep Sirjon kiest voor datagedreven werken

Zorggroep Sirjon

Efficiënter met tijd en middelen omgaan is steeds belangrijker in de zorg, maar hoe houd je hier grip op? Zorggroep Sirjon heeft gekozen voor ZorgControl 2.0 van ilionx, een data-oplossing specifiek ontwikkeld voor én met de zorg. Met deze standaard zorgoplossing maken zij gemakkelijk de omslag naar datagedreven werken.

Zorggroep Sirjon wil mensen helpen die kwetsbaar zijn vanwege hun beperking of hoge leeftijd. Met meerdere locaties in Nederland bieden zij zorg en ondersteuning aan mensen met een handicap, en geven zij huisvesting en verzorging aan ouderen. William Schipper, Concern Controller bij Zorggroep Sirjon: “Met een up-to-date dashboard oplossing willen we zorgen voor een actueel inzicht in de cijfers binnen onze organisatie door verschillende databronnen met elkaar te combineren. Hiermee geven we onze collega’s een betrouwbaar instrument om dagelijks te kunnen monitoren, snel te kunnen bijsturen en het eigenaarschap goed te kunnen invullen.”

André Boele, Manager Dienstencentrum bij Zorggroep Sirjon: “Wij hebben ilionx leren kennen als een no-nonsense samenwerkingspartner met inhoudelijke zorgkennis en ervaring. Een heldere en overzichtelijke vormgeving van het dashboard en een concurrerende prijsstelling maakten de keuze voor ilionx compleet. Wij hebben vertrouwen in een langdurige en prettige samenwerking, die niet stopt als het dashboard draait!”

Wij willen Zorggroep Sirjon bedanken voor het vertrouwen en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Link gekopieërd