waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Wij zijn JONG kiest ilionx voor beheer Azure platform en netwerkomgeving

Wij zijn JONG

Wij zijn JONG, een organisatie voor kindontwikkeling met meer dan 200 locaties in Nederland, gaat het Azure- en netwerkbeheer aan ilionx uitbesteden.

Deze stap sluit aan bij de visie van de organisatie om IT zoveel mogelijk te standaardiseren en de continuïteit van IT te waarborgen. Hierdoor kunnen de professionals van Wij zijn JONG zich volledig focussen op het werk dat zij voor kinderen doen.

Standaard werk uitbesteden

Wij zijn JONG geeft iedereen in de leeftijd van 0 tot 21 jaar de kans om zich optimaal te ontwikkelen en talenten te benutten. Dit doet de organisatie vanuit vijf divisies die een bijdrage leveren vanuit hun eigen expertise met een gezamenlijke pedagogische visie en strategie. Op deze manier draagt Wij zijn JONG met meer dan 3.000 professionals bij aan de ontwikkeling van bijna 20.000 kinderen, verdeeld over ruim 200 locaties. Wij zijn JONG wil al haar aandacht richten op de kinderen en daarom IT zoveel mogelijk standaardiseren en uitbesteden. Zo houden zij zelf de focus op het blijvend professionaliseren van de dienstverlening.

Servicedesk, cloudbeheer en netwerkbeheer

ilionx werkt al langere tijd voor Wij zijn JONG en realiseerde in 2022 een op de public cloud gebaseerde datacenter-omgeving (Azure Landing Zone) en een nieuwe netwerkomgeving voor haar kantoor en kinderopvanglocaties. Nu heeft Wij zijn JONG ilionx gevraagd  om dit Azure platform en de netwerkomgeving ook in beheer te nemen. ilionx levert deze dienst op basis van haar NextGen IT portfolio en zorgt voor cloud- en netwerkbeheer en daaraan gelieerde servicedesk-activiteiten.

Rogier van Valen, Manager ICT bij Wij zijn JONG, is erg blij met de samenwerking: “We hebben een aanbesteding uitgeschreven en ilionx kwam als beste uit de bus. Met name de mooie balans tussen kwaliteit en robuustheid enerzijds en de pragmatiek en het snel kunnen schakelen anderzijds gaven voor ons de doorslag. Daarnaast hadden we positieve ervaringen met ilionx in het verleden en hebben we er alle vertrouwen in dat zij ons de continuïteit gaan bieden die we hiermee beogen.”

Michelle Feenstra, accountmanager bij ilionx, vult aan: “Wij willen voor onze klanten de partner zijn die net dat stapje extra zet. We hebben de netwerkomgeving van Wij zijn JONG helpen bouwen en kennen de wensen van de organisatie inmiddels erg goed. We zijn dan ook blij dat wij na de projectfase de IT-omgeving van Wij zijn JONG in beheer mogen nemen. Hierdoor ontzorgen we de professionals van Wij zijn JONG waardoor ze zich volledig kunnen focussen op het optimaal ontwikkelen van kinderen en het benutten van hun talent.”

Link gekopieërd