waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Trivento gaat per 1 januari 2023 door als ilionx

Trivento verder als ilionx per 1 januari 2023

IT-service specialist Trivento gaat vanaf 1 januari 2023 verder onder de naam ilionx.

Trivento werd in juli van dit jaar door IT-kennis en implementatiepartner ilionx overgenomen en zet nu de volgende stap in de integratie met deze naamswijziging.

Door het samengaan van Trivento en ilionx hebben beide partijen hun kennis uitgebreid, gebundeld en versterkt op het gebied van applicatie ontwikkeling en complexe integratie- en architectuurvraagstukken voor gezamenlijke klanten.

Het afgelopen half jaar zijn al grote stappen gezet in de integratie van beide partijen. Zo werken we inmiddels samen bij wederzijdse klanten, onder andere bij EZK Dictu, Philips, Schiphol en kadaster. Door de integratie wordt de dienstverlening van Trivento toegevoegd aan het bestaande portfolio en aangeboden aan de klanten van ilionx. En andersom sluit de dienstverlening van ilionx aan bij de vraag van Trivento klanten.

Vincent Kodden, directeur Trivento: ‘De echte overgang hadden we al in juli van dit jaar. De beoogde synergie hebben we in een heel korte tijd werkelijkheid zien worden. Het was vanaf het begin duidelijk dat we elkaar goed aanvullen zowel vanuit het dienstenportfolio als ook collega’s onderling. Inmiddels werken we nauw samen aan mooie opdrachten. De stap om ook onder de naam ilionx verder te gaan maakt dat we ons ook echt één bedrijf voelen en samen sterker zijn én dat was ook het doel van deze samensmelting.’

Link gekopieërd