waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Remco ter Avest nieuwe directeur Le Blanc Advies en Le Blanc Academy

Le Blanc nieuwe directeur

Het adviesbureau Le Blanc Advies, dat sinds juni 2021 onderdeel is van ilionx, benoemt Remco ter Avest (50) per 1 oktober tot directeur.

Remco zet hiermee de volgende stap in zijn carrière binnen Le Blanc Advies. Tegelijkertijd wordt hij verantwoordelijk voor Le Blanc Academy, de opleidingstak van Le Blanc Advies. In zijn nieuwe rol houdt hij zich bezig met de verdere ontwikkeling van Le Blanc en het uitbreiden van de synergie met ilionx. Hij neemt het stokje over van Joost Gordijn, die verdergaat als zelfstandig coach en mentor voor managers.

Remco begon zijn carrière in 1999 op de IT-afdeling van de Belastingdienst. Hij startte in de techniek als developer en groeide al snel door tot teamleider. Later in zijn carrière ging hij als projectmanager aan de slag met een ontwikkelteam voor applicaties bij het Kadaster, waarna hij de overstap naar ProRail maakte. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het introduceren van agile werken, het managen van businessprojecten en het leiden van aanbestedingen. In 2009 startte hij bij Le Blanc Advies. In zijn laatste rol als Commercieel Manager was hij primair verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten bij hun analyse- en architectuurvraagstukken.

Remco over zijn nieuwe aanstelling: “Ik ben ontzettend blij met deze mooie stap, en het is een eer om in Joosts voetsporen te mogen treden. Hij heeft Le Blanc gemaakt tot het bedrijf zoals het nu is en dat zit na al die jaren echt in mijn DNA. Ik vind het belangrijk om dat DNA te behouden, en echt een mensgericht bedrijf te blijven met aandacht voor onze consultants en onze klanten. Ook vind ik het mooi om bij klanten meer impact te gaan maken. Dit kunnen we realiseren door verder te groeien op strategisch niveau. Daarom kan ik ook niet wachten om meer uit de samenwerking met ilionx te halen.”

Joost Gordijn, voormalig directeur Le Blanc Advies en Le Blanc Academy: “We hebben met onze consultants en met onze Academy een naam opgebouwd als specialist op het gebied van businessanalyse en -architectuur. Ik heb leiding en vorm mogen geven aan een resultaat- en mensgericht bedrijf. Daar ben ik mijn collega’s erg dankbaar voor. Nu is het moment gekomen om mijn positie af te staan aan Remco, en daar heb ik alle vertrouwen in. Zijn ervaring binnen Le Blanc en zijn commerciële slagkracht gaan zowel Le Blanc Advies als Le Blanc Academy naar een volgend niveau tillen. Hij is de aangewezen persoon om voor meer toegevoegde waarde bij klanten te zorgen, meer impact te maken en natuurlijk de verbinding met ilionx te optimaliseren.”

Le Blanc nieuwe directeur
Op de foto: Joost Gordijn en Remco ter Avest.

Link gekopieërd