waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Nominatie Computable Award voor ‘Partner in Balans’

Partner in balans

ilionx is door Computable genomineerd voor het online programma ‘Partner in Balans’.

ilionx is samen met Alzheimer Centrum Limburg, Maastricht UMC+ en Maastricht University door Computable genomineerd voor het onlineprogramma ‘Partner in Balans’ in de categorie Duurzaamheid & MVO. Partner in Balans is voor iedereen die een naaste is van iemand met dementie of de ziekte van Parkinson. Het online programma is gericht op het behouden van een gezonde balans in het dagelijks leven.

Een onafhankelijke vakjury heeft voor elke Computable award een lijst met genomineerden geselecteerd op basis van alle aanmeldingen. De voordrachten zijn getoetst op de reden waarom, hoe het gerealiseerd is, de rol digitalisering en wat het heeft opgeleverd. De hoofdjury kende aan deze vier onderdelen wegingen toe van respectievelijk 13, 37, 20 en 30 (100 totaal). We hebben maar liefst een 7,9 als eindcijfer gekregen van de vakjury.

Stemmen

Dinsdag 4 juli start het stemproces voor de Computable Awards 2023. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de betrokken juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op 30 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen.

Je kan via de site van Computable op ‘Partner in Balans’ stemmen! Breng jij dit mooie online programma naar de overwinning?

Stemknop

 

Partner in balans

Bekijk ook de site van Partner van Balans.

Link gekopieërd