waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Nieuw partnership met non-profit JINC

JINC samenwerking

Per juli 2022 is ilionx trotse partner van non-profitorganisatie JINC.

Met deze samenwerking gaan we kinderen uit wijken met sociaaleconomische achterstand op weg helpen naar een goede start op de arbeidsmarkt.

In Nederland groeien honderdduizenden kinderen op in wijken met veel armoede en weinig rolmodellen. Zij hebben evenveel talent als leeftijdsgenoten uit rijkere buurten, maar krijgen vaak minder kans dat te ontwikkelen. JINC strijdt voor kansengelijkheid onder jongeren, omdat iedereen recht heeft op een vliegende start op de arbeidsmarkt. Ongeacht waar je wieg staat. Via de projecten van JINC maken jongeren kennis met allerlei beroepen, ontdekken ze welk werk bij hun talenten past en leren ze solliciteren.

Wij dragen financieel bij om JINC-projecten mogelijk te maken en stellen vrijwillige inzet van medewerkers beschikbaar. De expertise van professionals inspireert jongeren, en het contact met de professionals geeft zelfvertrouwen en inzicht in hun eigen kwaliteiten. In ruil daarvoor krijgen onze medewerkers een verrijkende ervaring en kunnen zij een steentje bijdrage in de maatschappij. Om dit mogelijk te maken krijgen al onze medewerkers een urenvergoeding om zich in te zetten voor JINC. Vanaf het nieuwe schooljaar kunnen zij van start als trainer en inspirator voor deze jongeren.

We zijn erg verheugd met deze nieuwe samenwerking en hebben dit dan ook feestelijk gevierd met taart.

Link gekopieërd