waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Kevin Feenstra ontvangt exclusieve Barracuda MVP award

Kevin Barracuda MVP

Kevin Feenstra, unitmanager cloud & security bij ilionx, heeft onlangs de Barracuda MVP award ontvangen.

Barracuda Networks is een wereldwijde speler op het gebied van email-, applicatie-, netwerk- en databeveiliging. De award voor de ‘Most Valuable Partner’ wordt uitgereikt aan een partner die een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan de continue verbetering van relaties, producten en diensten en bijdraagt aan het vergroten van de cybersecurity weerbaarheid van de digitale wereld.

Deze award wordt zelden uitgereikt. Sterker nog: Kevin is wereldwijd slechts de tweede persoon ooit die deze award heeft ontvangen. Mick Martens, Channel Manager Netherlands bij Barracuda, zegt dan ook: “Kevin heeft een uitmuntende bijdrage aan Barracuda geleverd. Zijn toewijding, expertise en betrokkenheid hebben ons geholpen betere oplossingen aan onze klanten te bieden.”

De award werd uitgereikt door Alain Luxembourg, Regional Vice President Benelux & Nordics van Barracuda en Jason Beal, Vice President, Worldwide Partner Ecosystems van Barracuda. Alain Luxembourg zegt over Kevin: “Kevin zet zich al jaren in voor zijn team en klanten. Naast het feit dat uiteraard cybersecurity hoog op de agenda staat bij Kevin, vindt hij het cruciaal dat iedereen geholpen wordt. Hij kijkt naar een breder perspectief dan alleen producten. Zo kijkt hij naar wat het team fijn vindt en waar de klant echt bij geholpen is. Daarnaast kijkt hij naar de organisaties waarmee hij zakendoet, wie zijn de mensen en hoe zitten ze moreel gezien in de wedstrijd. Kevin maakt Barracuda beter door proactief te sparren over producten (design, features en roadmap) en door klant use cases aan te dragen waar wij weer van kunnen leren. Wij als Barracuda mogen van geluk spreken dat we een partner hebben zoals ilionx en Kevin!”

Kevin zegt: “Ik was enorm verrast en ben erg blij met deze bijzondere award. Nu kijk ik nog meer uit naar de avonturen die we in de toekomst met elkaar gaan beleven.”

Kevin Barracuda MVPOp de foto: Jason Beal, Kevin Feenstra en Alain Luxembourg

Link gekopieërd