waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx in Emerce100 op gedeelde eerste plaats!

Emerce100 ilionx 2022

ilionx in Emerce100 op gedeelde eerste plaats!

ilionx eindigt op een gedeelde eerste plaats in de categorie IT: managed service provider in het imago-onderzoek, uitgevoerd door en gepubliceerd in de Emerce100. In deze zeventiende editie lees je hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over meerdere categorieën.

Met 5,5 sterren staat ilionx op de eerste plaats in de categorie ‘managed service provider’. ilionx deelt deze plaats met Proserve. Andere namen in deze lijst zijn onder andere Dell, Avanade, HP Enterprise, Atos en Solvinity. Alle service providers in deze lijst scoren gelijk of beter dan vorig jaar. ilionx mocht er een hele ster bijschrijven!

Beoordeling

Emerce100 is een imago-onderzoek, weergegeven op een 7-puntsschaal; het aantal sterren is daarmee maximaal zeven. Het onderzoek is uitgevoerd door Motivaction en is verrijkt met andere relevante marktdata. Dit jaar werden er 950 bedrijven onderzocht, verdeeld over diverse categorieën.

Deelnemers aan dit onderzoek beoordeelden de, uit een longlist geselecteerde, organisaties op vier categorieën: ‘kennis/know-how’, ‘prijs-kwaliteitverhouding’, ‘betrouwbaarheid’ en ‘flexibiliteit’. Overigens konden de respondenten geen bedrijf beoordelen binnen de categorie waarin zij zelf werkzaam zijn. De berekening van de rangorde is onder meer bepaald door de eindscore en de belangrijkheid daarvan, daarnaast is er gekeken naar het aantal respondenten per categorie. Meer informatie over de berekening is te vinden op de website van Emerce.

Onlangs vertelde Jan Veltman (CEO ilionx) nog aan Emerce: “Ons doel is om complexe projecten zodanig te vereenvoudigen, dat de techniek aan de voorkant zo klantvriendelijk mogelijk is om mee te werken. Dat draagt bij aan de hoge klanttevredenheid, zo blijkt ook uit het recente Giarte-onderzoek, waarin we een fanscore van 90% hebben behaald. Een van de volgende stappen in de ontwikkeling van ilionx gaat over de verdieping van partnerships, waarbij we als bedrijf strategisch meedenken en visie delen met onze klanten.”

In Cstories is het hele verhaal van Jan Veltman, over groei, slagkracht, lokale focus en optimale balans, te lezen.

Emerce100 ilionx 2022

Link gekopieërd