waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx één van de grootste stijgers in top 100 imago-onderzoek 2021

Computable imago-onderzoek 2021

Wij sloten 2021 af met een paar mooie vermeldingen in onder andere het imago-onderzoek 2021.

ilionx steeg maar liefst 31 plaatsen – van plek 70 naar 39 – in de totale top 100 lijst van hét imago-onderzoek 2021, gepubliceerd door de Computable. Hiermee is ilionx één van de grootste stijgers ten opzichte van 2020. Het onderzoek, uitgevoerd door extern bureau Enigma Research door middel van een online marktonderzoek onder Computable lezers, wordt jaarlijks door de Computable gepubliceerd. In het onderzoek wordt specifiek gevraagd naar het imago van het bedrijf als zakenpartner, als werkgever, op het gebied van innovatie, het kennisniveau van medewerkers, de financiële stabiliteit, duurzaamheid en nog 25 ict-deelgebieden. Aan het imago-onderzoek namen dit jaar 165 ict-bedrijven deel. Om te worden toegelaten tot deze lijst, was een minimale omzetgrens van zeventig miljoen euro (in Nederland) vereist.

Deelgebieden

​​​​​​​ilionx wist een aantal mooie plekken in te nemen binnen de diverse categorieën van dit imago-onderzoek. Zo stegen we als ‘favoriete zakenpartner’ van plek 58 naar plek 28, een stijging van maar liefst 30 plekken. Op de lijst ‘meest innovatieve bedrijf’ kruipen we iets omhoog en komen we uit op de 49ste plek. Opvallend zijn ook de stijgingen bij ‘geliefde werkgever’, waarbij we 26 plekken omhoog schieten naar de 23ste plek én de enorme stijging van 52 plaatsen(!) op de lijst ‘hoogste kennisniveau van medewerkers’ (waarbij we nu op de 47ste plek uitkomen). Als het gaat om ‘duurzaamheid’ belanden we als ilionx nog niet in de top 50, daar is dus nog wat werk aan de winkel komend jaar.

Om tot een goed vergelijk te komen zijn alle deelnemers aan het imago-onderzoek ook nog gerangschikt naar type organisatie of core business. In deze nieuwe lijstjes staat ilionx in de top 10 van de categorie ‘Dienstverlening’ en neemt daar een mooie 6e plek in. Al met al resultaten om trots op te zijn!

Bij de berekening worden de deeltotalen opgeteld en geïndexeerd ten opzichte van de nummer één. Bij een gelijke stand in de hoofdlijst is er gekeken naar het aantal gegeven beoordelingen (bij gelijke score gaan minder beoordelingen voor). In de deelcategorieën is bij een gelijke stand gekeken naar de meest gegeven hoogste scores. Alle lijstjes zijn te lezen in de Computable100 van december 2021.

Link gekopieërd