waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx bekroond met de titel ‘Advanced Speciliazation Build and Modernize AI apps with Microsoft Azure’

Microsoft Advanced Specialization in low code applicatieontwikkeling | power platform partner | Microsoft AI en Application partner | ‘Advanced Speciliazation Build and Modernize AI apps with Microsoft Azure’

ilionx heeft als een van de eerste organisaties in Nederland de titel ‘Advanced Specialization Build and Modernize AI apps with Microsoft Azure’ behaald.

Deze certificering bevestigt de kennis van ilionx in AI-applicatieontwikkeling, het Azure cloud-infrastructuurplatform, Azure Kubernetes Services en applicatiemodernisatie. ilionx maakt deel uit van een zeer selecte groep Microsoft partners op het internationale toneel die deze status heeft behaald. Het is dan ook een geweldige erkenning voor het bezitten van de juiste kennis en ervaring in een breed spectrum van Microsoft-oplossingen.  

Waarom Advanced Specializations?

Microsoft-partners kunnen zich onderscheiden door het behalen van ‘Advanced Specializations’, waarmee ze zich positioneren binnen specifieke vakgebieden. Microsoft controleert via een uitgebreide audit of partners aan de strenge eisen van een bepaalde specialisatie voldoen, waarbij het van belang is om de juiste competenties en certificeringen aan te tonen, met aanzienlijke betrokkenheid van klantreferenties.  

Specialist in ‘building and modernizing AI Apps’ met Microsoft Azure

De specialisatie ‘Build and Modernize AI Apps’ is ontworpen om de diepgaande kennis, uitgebreide ervaring en het bewezen succes van partners in het bouwen en moderniseren van applicaties en AI met Azure services aan te tonen. Deze certificering sluit naadloos aan op de geavanceerde partner kwalificaties die ilionx heeft behaald: Specialist Infra and Database Migration (Infastructure Azure) 

  • Specialist Analytics (Date & AI Azure) 
  • Specialist Low Code Application Development (Digital & App Innovation azure) 
  • Specialist Low Code Application Development (Business Applications) 

Enkele diensten die ilionx’ expertise binnen dit vakgebied bewijst, zijn Azure Machine Learning, Azure Kubernetes platformen op basis van het Well-Architected Framework, Azure platformen op basis van het Cloud Adoption Framework en taalmodellen zoals Microsoft Copilot en OpenAI GPT.  

Hiermee kunnen organisaties profiteren van hun eigen veilige (secure by design & secure by default) en toekomstgerichte Azure cloud infrastructuur omgeving.  

Peter van Ditmarsch, Business Unit Manager Data & AI – Cloud Applications bij ilionx, vertelt over de behaalde certificering: “Met deze behaalde specialisatie laten we zien dat we blijven investeren in ons Microsoft Partnership. Daarnaast toont ilionx hiermee aan dat de kennis van de mogelijkheden die Microsoft biedt op het gebied van AI, Machine Learning, Kubernetes en large language models haar vruchten afwerpt. We kunnen onze klanten volledig ondersteunen bij het moderniseren en bouwen van AI-applicaties, en we zijn in staat dit te hosten op platformen zoals Azure Kubernetes of andere infrastructuuropties die Azure biedt. Het behalen van deze status is een erkenning van onze inspanningen, een mijlpaal waar we trots op zijn! 

Microsoft AI en Application partner | ‘Advanced Speciliazation Build and Modernize AI apps with Microsoft Azure’

Link gekopieërd