waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx behaalt ruim 15 competenties bij Microsoft voor 2022

Microsoft partner | 2022

ilionx is per april 2022 met 10 Gold competenties en 5 Silver competenties, gecertificeerd Partner van Microsoft.

Daarnaast heeft ilionx op security vlak de status van Silver Security bereikt en verschillende Geavanceerde specialisaties op cloud en data expertise gebieden behaald, op basis van succesvolle audits op migratiediensten en -projecten.

Strikte eisen

ilionx laat met deze competenties en geavanceerde specialisaties zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan deze status. De belangrijkste eisen zijn: goede performance in software licenties en cloud dienstverlening, het hebben van een groot aantal gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende klantenreferenties en een positief resultaat van de verschillende audits.

Bjorn Schmitz, Partner & Channels Executive bij ilionx:We zijn bijzonder trots om voor het negende jaar op rij de cloud en data gerelateerde competenties te verlengen. De behaalde 15 Microsoft competenties zijn het belangrijkste fundament in kennis en ontwikkeling om de eigen transitie naar een moderne Microsoft dienstverlener te borgen. ilionx blijft investeren in het behoud en verdere uitbouw van de waardevolle Microsoft competenties en Geavanceerde specialisaties accreditaties.”

Microsoft partner | 2022
Link gekopieërd