waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ilionx behaalt accreditaties in 3 nieuwe Microsoft Cloud oplossingsgebieden en verlengt succesvol Microsoft specialisaties

Microsoft Advanced Specialization in low code applicatieontwikkeling | power platform partner | Microsoft AI en Application partner | ‘Advanced Speciliazation Build and Modernize AI apps with Microsoft Azure’

ilionx behaalt accreditaties in 3 nieuwe Microsoft Cloud oplossingsgebieden namelijk voor ‘Infrastructure Azure’, ‘Data & AI’ en ‘Digital & App Innovation’.

Tevens zijn 3 specialisaties succesvol verlengd, namelijk ‘Infra & Database Migration’, ‘Analytics’ en ‘Low code Application Development’.

Strikte eisen

ilionx laat met deze accreditaties zien dat ze aan alle strikte eisen voldoet die Microsoft stelt aan deze status. De belangrijkste eisen zijn: goede performance in software licenties en Cloud dienstverlening, het hebben van een groot aantal gecertificeerde professionals, het overleggen van voldoende succesvolle klant performance en een positief resultaat van de verschillende onafhankelijk audits op de Microsoft Cloud diensten.

Bjorn Schmitz, Partner & Channels Executive bij ilionx: “We zijn bijzonder trots om op basis van onze succesvolle Cloud klant oplossingen en Managed Services de nieuwe accreditaties te behalen. De nieuwe Microsoft Cloud oplossingsgebieden zijn een belangrijk fundament om de transitie naar een moderne Cloud Microsoft dienstverlener te blijven borgen. De behaalde specialisaties zijn maar voor enkele Microsoft partners voorbehouden en toont de jarenlange ontwikkelde kwaliteit in Microsoft Cloud diensten. De specialisaties geven serieuze voordelen in Microsoft programma’s voor onze klanten en Microsoft diensten!” 

Marc Funnekotter, Partner Development Manager Microsoft Nederland: “Onze partners staan centraal in onze strategie om de BV Nederland te ondersteunen met Microsoft cloud oplossingen. Wij zijn trots op ilionx met het behalen van de partner Cloud oplossingsgebieden en specialisaties door het constant bijblijven met de enorm snelle innovatie die de Microsoft cloud platforms bieden. Hierdoor kunnen wij met ons partnership blijvend bijdragen aan de digitale transformatie van zakelijk Nederland.”

3 nieuwe Microsoft accreditaties

Link gekopieërd