waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Hartrevalidatie Capri neemt ilionx healthcare werkplek succesvol in gebruik!

Capri zorgwerkplek

De wereld van de zorg is continu in verandering en de IT infrastructuur van de zorginstelling moet hierbij optimale ondersteuning bieden. ilionx is sinds 2012 dé samenwerkingspartner op het gebied van ICT hosting en aanverwante dienstverlening voor Capri Hartrevalidatie. In het keuzetraject naar een toekomstbestendige werkplek heeft Capri opnieuw het vertrouwen uitgesproken naar ilionx voor de komende vijf jaar. Eind maart werd deze nieuwe werkplek door zorgprofessionals van Capri Hartrevalidatie in gebruik genomen.

ilionx sluit met de healthcare werkplek volledig aan bij de visie en strategie van Capri op het gebied van IT. Capri Hartrevalidatie maakt op basis van verschillende gebruikersprofielen gebruik van de op Microsoft Azure gebaseerde werkplek in combinatie met One for Healthcare. Dit betreft een in Teams geïntegreerde, gedigitaliseerde omgeving volledig afgestemd op de rol, processen en activiteiten van de professional. Voor goede acceptatie van deze moderne werkplek door de zorgprofessionals heeft ilionx tijdens de implementatie de volledige adoptie en trainingen verzorgd voor Capri Hartrevalidatie. Na de livegang levert ilionx ondersteuning bij het volledige werkplekbeheer en borging van het adoptie-/ implementatieplan in de organisatie.

Capri: “We kijken terug op een goede livegang. Zoals bij elke livegang verloopt niet alles vlekkeloos, maar alles werd snel opgelost door de consultants van ilionx. We leren het systeem steeds beter kennen en helpen elkaar hierin.” ilionx wenst hen veel plezier met hun nieuwe zorgwerkplek.

Link gekopieërd