waar ben je naar op zoek?

Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Erik-Jan Westendorp wederom Umbraco MVP

Umbraco MVP

Tijdens het Umbraco event Codegarden (juni 2023) werden, naast de nieuwste ontwikkelingen van dit open source platform, de jaarlijkse MVP’s (most valuable people) benoemd.

ilionx collega Erik-Jan Westendorp is voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot Umbraco MVP.

Umbraco heeft een grote hechte community van meer dan 220.000 actieve leden! Iedereen is enthousiast over het platform en wil het graag beter, groter en vooral ook toegankelijker maken. Umbraco MVP’s springen eruit door onder meer hun inzet en (technische) bijdragen aan het platform, het aantal code reviews, maar ook het bijwerken van documentatie én het op weg helpen van andere communityleden. Jaarlijks worden er maar een paar nieuwe MVP’s geselecteerd.

Erik-Jan: “Ik ben mega trots op mijn Umbraco MVP benoeming. ilionx heeft me afgelopen jaar veel mogelijkheden gegeven om mezelf te ontwikkelen, maar ook de ruimte geboden om direct bij te dragen aan de Umbraco community. Zo heb ik vorig jaar op het DUUG (Dutch Umbraco User Group) event gestaan waar ik samen met mijn collega’s uit Maastricht een presentatie gaf over Kubernetes en CI/CD. Gedurende de decembermaand wordt er speciale aandacht gegeven aan het delen van kennis, door blogs in de vorm van een advent kalender. Afgelopen december stond onze blog op dag 12. Ook inhoudelijk heb ik veel kunnen bijdragen aan het platform in de vorm van pull requests, reviews en het schrijven van documentatie.”

“Erik-Jan’s bijdragen aan de Umbraco community zijn echt buitengewoon én van toegevoegde waarde. Het creëren van pull requests voor Umbraco documentatie, de CMS repository en het Umbraco.Docs.Samples project toont aan dat Erik zeer betrokken is om het platform voor iedereen te verbeteren. Maar ook de presentatie die hij gaf op DUUG en de blog die hij heeft geschreven voor 24-days, tonen de bereidheid om kennis te delen en nieuwe wegen in te slaan aan. Zijn inzet om Umbraco toegankelijker te maken blijkt ook uit de vertalingen die hij maakt om ervoor te zorgen dat de backoffice beschikbaar is voor gebruikers in meerdere talen en zijn aanpassingen in de leesbaarheid van de documentatie. Erik is echt een aanwinst voor de community!”, aldus Umbraco HQ team.

Dat Erik-Jan actief is binnen de community is ook te zien in het community overzicht op de Umbraco site. Wil je meer weten over Umbraco en/of Erik-Jan’s bijdragen, volg dan ook zijn persoonlijke Umbraco pagina of Github.

Erik Umbraco MVP

Erik-Jan bij het Umbraco MVP’s overzicht

"Erik, your collaboration and contributions to the Umbraco community are truly commendable. Your focus on creating Pull Requests for the Umbraco documentation, CMS Repository, and Umbraco.Docs.Samples project demonstrates your commitment to improving the platform for everyone. Stepping out of your comfort zone to give a presentation at DUUG and write a blog for 24days showcases your willingness to share knowledge and contribute in new ways. Your dedication to making Umbraco more accessible is evident through your work on translations, ensuring the backoffice is available to users in multiple languages. This is the epitome of friendliness. Your contributions to documentation readability further enhance the usability and inclusivity of Umbraco. Your friendly approach, providing constructive feedback and respecting diverse opinions, contributes to the welcoming atmosphere within the Umbraco community. Your commitment to making Umbraco accessible and fostering a friendly environment makes you a true asset to the community. Keep up the fantastic work!"

Umbraco HQ team

Link gekopieërd